معاون سیاسی وزارت کشور:

ستاد تامین استان اصفهان در حال شناسایی توهین‌کنندگان به رییس‌جمهوری است

معاون سیاسی وزارت کشور، تضعیف نهاد ریاست جمهوری را منجر به کاهش مشارکت در انتخابات عنوان کرد و گفت: شورای تامین استان اصفهان پیگیر شناسایی عوامل توهین کننده به رییس جمهوری در راهپیمایی ۲۲ بهمن است.

ستاد تامین استان اصفهان در حال شناسایی توهین‌کنندگان به رییس‌جمهوری است

«جمال عرف» درباره واکنش وزارت کشور به عنوان مسوول شورای امنیت کشور به توهین برخی موتورسواران به رییس‌جمهوری در راهپیمایی بیست و دوم بهمن در اصفهان گفت: وزیر کشور پس از این اتفاق سریعا به موضوع ورود کرد و من به همراه معاونت امنیتی مسوول پیگیری این قضیه شدیم.

معاون سیاسی وزارت کشور اضافه کرد: بلافاصله با استاندار اصفهان صحبت کردم و او اعلام کرد که به اعضای شورای تامین مانند اطلاعات، دادگستری، ناجا و سپاه استان اصفهان موضوع را اطلاع داده است تا عوامل شناسایی شوند.

عرف افزود: این افراد براساس جرم مشهود صورت گرفته به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند و دستگاه قضایی هم طبیعتا باید موضوع را پیگیری کند.

وی خاطرنشان کرد:‌ در این باره هیات دولت هم که وزیر کشور عضوی از آن است بیانیه‌ای صادر کرد. وظیفه وزارت کشور پیدا کردن توهین کنندگان، یافتن انگیزه این افراد از انجام این کار مغایر نظام و وحدت کشور و فرمایش‌های صریح رهبر انقلاب و به نتیجه رساندن آن است تا چنین رفتارهای مخل امنیت و وحدت و انسجام در کشور تکرار نشود.

تضعیف نهاد ریاست جمهوری منجر به کاهش مشارکت می‌شود

عرف ادامه داد: وقتی به رییس‌جمهوری قانونی و مستقر کشور توهین می‌کنیم در چشم مردم این موضوع در همین حد متوقف نمی‌شود بلکه آن نهاد یعنی ریاست جمهوری ضعیف می‌شود. تضعیف نهاد ریاست جمهوری، تضعیف مشارکت را به همراه خواهد داشت.

معاون وزارت کشور افزود: قبل از انتخابات مجلس یازدهم، حملات گسترده‌ای به مجلس می‌شد و مردم گفتند وقتی مجلس این است که می‌گویند، چرا رای بدهیم؟ یکی از دلایل کاهش مشارکت مردم در انتخابات مجلس یازدهم، ضعیف کردن این نهاد بود و فردا درباره انتخابات ریاست جمهوری همین داستان تکرار خواهد شد.

عرف افزود: کسی با نقد و بررسی مشکلی ندارد. اما در مواردی از نقد عبور کرده ایم و وارد عرصه تخریب و تخطئه شده‌ایم که این مشکل ایجاد کرده و به نهاد مربوطه برخواهد گشت و برای نظام هزینه‌ساز است.

وی درباره نظر وزارت کشور در مورد وجود اختلافاتی در درون حزب جمهوریت گفت: گاهی در احزاب اختلافاتی شکل می‌گیرد که منجر به انشعاب می‌شود مثل حزب جمهوریت که از دل حزب اعتماد ملی بیرون آمد و این امر در همه فعالیت‌های سیاسی تا حدودی مشهود است.

عرف ادامه داد: با توجه به ارزیابی‌های انجام شده، هر دو جناح حزب جمهوریت یک وزن دارند و هیچ‌کدام در اکثریت نیستند. چون اگر یک طرف در اکثریت بود اختلاف را پایان می‌دادند. این بحث در کمیسیون ماده ۱۰ قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی مطرح شد. هم دبیرکل (رسول منتجب نیا) و هم جناح معترض نامه نوشتند و هر دو جلساتی برگزار کردند و قرار شد مجمع عمومی برگزار شود.

وی با بیان اینکه وزارت کشور و کمیسیون ماده ۱۰ احزاب به عنوان یک نهاد فرا قوه‌ای دخالت کمی در امور داخلی احزاب دارد، گفت: تلاش بر این است تا آنها مشکل خود را خودشان حل کنند برای همین توصیه شد با برگزاری مجمع مشکلات خود را حل و فصل کنند.

وزارت کشور وظایف خود را از طریق استانداری‌ها و فرمانداری‌ها اعمال می‌کند

عرف همچنین درباره تجمع در یکی از میدان‌های نارمک در روز ۲۲ بهمن گفت: رییس جمهوری سابق نامه‌ای نوشت که ظاهرا در آن نامه اطلاعات دقیقی به او داده نشده بود. او ادعا کرد ستادی در وزارت کشور تشکیل شده که با دوربین و دیگر اقدامات، مانع تجمع [هوادارن او در روز بیست و دوم بهمن] شده است. چنین چیزی وجود خارجی ندارد چون وظیفه وزارت کشور رفتن به فلان خیابان، محل و فلان تجمع نیست بلکه وزارت کشور وظیفه‌اش را از طریق استانداری‌ها و فرمانداری‌ها اعمال می‌کند.

عرف ادامه داد:‌ وزارت کشور در پاسخ به این نامه تاکید کرد که این امر صحت ندارد. از طرفی دیگر مردم در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در آن روز دنبال یک حرکت انسجامی و وحدت بودند؛ ‌ اینکه جمعی با هدف دیگری آمده بودند اساسا با هدف اصلی حرکت مردم همخوانی نداشت.

عرف در پاسخ به این پرسش که آیا رییس جمهوری سابق از قبل درخواست تجمع داشته است، گفت: هیچ درخواستی به استانداری و فرمانداری برای برپایی تجمع ارسال نشده بود.

منبع: ایرنا

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 18
  • حمید
    0

    کی باید پیگیر توهینهای بسیار زیاد رئیس جمهور به مردم باشه؟

    نظرات شما -
    • هوشنگ
      0

      هدف ،انحراف افکار مردم هست

  • ...
    0

    ایا اگر در امریکا یا اروپا کسی بگوید مرگ بر ترامپ یا دیگری هم دستگیر می شود؟ اگر کسی دوست ندارد مردم به او اعتراض کنند و یا به او بر بخورد نبایستی وارد سیاست شود و بره خانه اش کسی هم باش کاری ندارد.

  • ایرانی
    0

    بهتر است اول رئیس جمهور ومعاونش برای توهین های علنی ومکرر به ساحت پاک وشریف ملت ایران و مقامات خدوم کشور محاکمه نمائید بعد فریاد تظلم خواهی مردم را خاموش کنید ما بیعدالتیهای اجتماعی شمارا فراموش نخواهد کرد.

  • پیلوشکی
    0

    شماها جوون ملت رو گرفتین با این مملکت داریتون کاری که مشارکت رو میاره پایین، اهانت به رئیس جمهور نیست، این گرونی و صف بستن ها برای خرید مایحتاج زندگیست

  • یوناتان
    0

    یک ستاد تامین هم درست کنید برای پیگیری توهین های روحانی و و.زرایش به مردم و منتقدین تا بررسی شود چرا این توهین ها رو کرده

    نظرات شما -
    • نون خ
      0

      به مصلحت نیست

  • ناشناس
    0

    عقده ای ها حتمأاعدامشون کنین

    نظرات شما -
    • هوشنگ
      0

      چشم منتظر دستور شما بودیم

  • جکستان
    0

    مسخره

  • یا کریم بابا
    0

    خدا کنه شناساییشون مثل اسید پاشان و چاقو کشان و هتاکان قبلی فراموش نشه

  • مورچه
    0

    کی باید پیگردزدی ها ودروغگویی های دولتهاباشه

    نظرات شما -
    • خ
      0

      اینا مهم نیست ،مهم الان شخصیت رییس جمهوره

  • عباسی
    0

    به نظر این حقیر با این تحقیقات هزینه اضافی روی دست دولت می گذارید زیرا با تکمیل تحقیقات که یقینا چند ماهی طول خواهد کشید دولت جدید عمرش به پایان رسیده وجناب روحانی همچون اسلاف خود در حصر ویا ممنوع الملاقات وممنوع السفر وممنوع التصویر قرارگرفته است ونتیجه تحقیقات شما هم اگربه نفع روحانی باشد باب اتهامی برای شما هم خواهد گشود ، چرایش را هم تجربه نشان داده است .

  • کلک مرغابی
    0

    جمع کنید این بساط نیرنگ بازی رو دولت ۸ساله پدر مردم رو درآورده ،الان داره مظلوم نمایی میکند الان شده مدعی

  • محمود
    0

    مشخص هست که کیا هستند.دنبال کی می گردید.مردم و چی فرض کردید..........

  • برزو
    0

    اسید پاشان و توحین کنندگان دستگیر می شوند البته سال ۱۴۲۰ . خخخخخ

  • نوید
    0

    دستگیر نکنید .مگر اسید پاش ها دستگیر شدند

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها