معاون وزیر بهداشت:

به ازای یک فوتی در کشور حدود ۶۰ درصد به کرونا مبتلا می‌شوند

معاون کل وزیر بهداشت گفت: اقدامات اولیه تولید واکسن کرونا با چند کشور انجام شده که در صورت نهایی شدن، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

به ازای یک فوتی در کشور حدود ۶۰ درصد به کرونا مبتلا می‌شوند

ایرج حریرچی ظهر امروز (۶ آذرماه) در حاشیه جلسه ستاد مقابله و پیشگیری از کرونای استان زنجان، در جمع خبرنگاران، در رابطه با مراحل ساخت واکسن ایرانی کووید - ۱۹، اظهار کرد: اقدام به ساخت واکسن کرونا در ایران تحت نظارت سازمان بهداشت جهانی صورت می‌گیرد که اخیرا چهار واکسن ساخته شده به این سازمان ارائه شده است که از پیشرفت ایران در این زمینه شگفت‌زده شده‌اند.

وی با بیان اینکه با چند کشور دنیا اقدامات اولیه تولید واکسن به صورت مشترک انجام شده است که به محض نهایی شدن، اطلاع‌رسانی خواهد شد، افزود: با تایید سازمان بهداشت جهانی تا دو هفته آینده واکسن کرونای ایرانی وارد فاز انسانی شده و در صورت موفقیت، شاهد ورود آن به بازار خواهیم بود.

این مسئول با تاکید بر اینکه در شرایط کرونایی موجود، حفظ سلامت مردم مهم‌ترین اولویت است که نیازمند همکاری و همراهی مردم برای کنترل بیماری کرونا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و کاهش دورهمی‌ها هستیم، تصریح کرد: با اقدامات صورت گرفته در درون‌دادها و برون‌دادها به نتایج خوبی دست یافته‌ایم و در درون‌دادها تغییرات قابل توجهی به لحاظ تردد مردم و میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی و درمانی مشاهده می‌کنیم.

معاون کل وزیر بهداشت با اشاره به کاهش ۳۵ درصدی ترددها در سطح کشور، گفت: میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی و درمانی در مراکز خصوصی حدود ۸۹ درصد و در مراکز دولتی به حدود ۹۴ درصد رسیده است، گفتنی است اثرات محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های کرونا در کاهش ابتلا، بستری و سرپایی کرونا نیاز به زمان دارد.

حریرچی از خارج شدن ۶۹ شهرستان از وضعیت قرمز کرونایی با توجه به اعمال محدودیت مشاغل گروه ۲، ۳ و ۴ خبر داد و یادآور شد: با همکاری و همراهی مردم و اقدامات دستگاه‌های دولتی در شهرستان‌ها، می‌توان از وضعیت قرمز خارج شد و معیشت مردم را به حالت عادی برگرداند.

حریرچی افزود: از لحاظ رعایت پروتکل‌های بهداشتی استان‌های قزوین و زنجان جزو استان‌های خوب بوده و ۹۰ درصد رعایت کردند و در مراکز خصوصی ۹۰ درصد است و دستاورد بسیار مهمی است.

وی تصریح کرد: درصدد این هستیم که فوتی‌های کرونا دو رقمی و تک رقمی شود و تحقق این مهم هم نیاز مند همکاری مردم است.

حریرچی گفت: به ازای یک فوتی در کشور ۲۰۰ الی یک هزار نفر با میانگین حدود ۶۰ درصد به بیماری کرونا مبتلا می‌شوند.

وی با بیان اینکه اقدامات لازم برای بهبود عملکرد کادر درمانی از سوی وزارت بهداشت انجام شده است، خاطرنشان کرد: افزایش حقوق کادر درمان نسبت به سال گذشته و نیز افزایش نیرو در این حوزه جزو این اقدامات بوده اما هنوز به مرحله رضایت‌بخش نرسیده‌ایم.

منبع: ایسنا

70

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها