کاهش ازدواج و افزایش طلاق طی ۸ سال اخیر

یک روانشناس بالینی با بیان اینکه در کشور در برابر هر ۱۰۰ ازدواج ۳۳  طلاق، وجود دارد، گفت: در تهران نیز در برابر هر ۱۰۰ ازدواج ۴۶ طلاق وجود دارد.

کاهش ازدواج و افزایش طلاق طی ۸ سال اخیر

حسین اسد بیگی با استناد بر آمارهای ثبت احوال گفت: بر پایه این آمارها سالانه میزان ازدواج کاهش و میزان طلاق نسبتا ثابت بوده اما این آمارها سالانه مقدار اندکی افزایش می یابد.

کاهش ازدواج و افزایش طلاق طی ۸ سال اخیر

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته این رقم در ازدواج به بیش از ۵۳۰ هزار و در طلاق به حدود ۱۷۵ هزار تعداد رسیده است، افزود: براساس آمارها موارد ازدواج طی ۸ سال بیش از ۲۶۳ هزار مورد کاهش داشته و طلاق نیز حدود ۶ هزار مورد افزایش داشته است.

کاهش «ازدواج» و «طلاق‌های» ثبت شده در سال گذشته

این فعال حوزه آسیب‌های اجتماعی ادامه داد: میزان ازدواج در کشور در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ تعداد ۲۲ هزار و ۶۷۰ مورد کمتر و میزان طلاق در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ تعداد ۲۰۹۰ مورد کمتر بوده است.

به گفته اسدی بیگی، در تهران نیز در سال ۱۳۹۲ حدود ۱۰۰ هزار ازدواج و نزدیک به ۳۵ هزار طلاق ثبت شده اما در سال ۹۸ در تهران ۶۸ هزار و ۶۰۰ ازدواج و حدود ۳۱ هزار و ۷۵۰ طلاق را داشته ایم.

وی با بیان اینکه این آمارها نشان دهنده کاهش شدید ازدواج و افزایش طلاق است، تصریح کرد: ممکن است از همه این آمارها استنباط شود که در ایران یک سوم ازدواج ها به طلاق منجر می‌شود اما با توجه به اینکه برخی متقاضیان طلاق چند دهه قبل ازدواج کرده‌اند و امسال طلاق می‌گیرند نمی‌توان اینگونه اظهار نظر کرد.

کاهش تا ۱۵ درصدی طلاق‌های توافقی بعد از مراجعه زوجین به مراکز مشاوره

این روانشناس ادامه داد: از آذرماه سال ۹۷ به عنوان یک اقدام موثر برای کاهش طلاق ، طرح «تصمیم» اجرا می‌شود که بنابر آن در شهرهای بزرگ همه زوج‌های متقاضی طلاق توافقی می‌بایست حداقل ۵ جلسه به مراکز مشاوره خانواده مراجعه کنند و ۴۵ روز صبر کنند. این قانون باعث شده در شهرهای مختلف بین ۵ تا ۱۵ درصد از میزان طلاق‌های توافقی کاسته شود اما این کافی نیست و لازم است برای پیشگیری از طلاق، تسهیلاتی برای مشاوره و زوج درمانی و خانواده درمانی ایجاد شود.

اسد بیگی با بیان اینکه مشاوره خانواده باید تحت پوشش بیمه قرار گیرد، گفت: از طرف دیگر آموزش‌های قبل از ازدواج باید جدی گرفته شود و به یک جلسه کوتاه آموزش موارد پراکنده برای افراد در شرف ازدواج خلاصه نشود، بلکه توسط کارشناسان زبده و با تجربه مهارت‌های ارتباطی و اطلاعات لازم در چند جلسه به متقاضیان ازدواج ارائه شود.

منبع: ایسنا

70

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 5
  • ناراحت
    0

    حالا ما یک شغل داریم. واقعا متأثر و متأسفم و دلم برای این جوونها و آیندشون میسوزه و دیوانه کننده است این بیکاری مردها و جوانها.... خدایا خودت به داد برس ... ای کاش بچه های همه مسئولین هم به همین درد نداری دچار بودند تا میفهمیدن که جوونهای مردم چی میکشن از بیکاری و نداری و فقر و سختی روزگار...

  • خورشید
    0

    جوانان برای چه ازدواج کنند .به آن شغل خوب ..به دولت خوب ...به پول خوب ..عدالت خوبش ......تنها فقط دزدی خوب..فساد خوب .این دوتایش.خوب است که گیر جوانان نمی آید

  • کاوه آهنگر
    0

    خوابند وکیلان و خرابند وزیران/بردند به سرقت همه سیم زر ایران/ما را نگذارید به یک خانه ی ویران/یا رب بستان داد فقیران زا امیران/عارف قزوینی عملا نمیشه وقعا تشکیل خانواده داد مشکلات بد جور گریبان گیر جوونا شده،خدا عاقبت همه جوونا رو ختم به خیر کنه

  • جوان
    0

    واقعاسخت این کشورداره نابودمیشن جوانانش همه مجرددیه هیچ کس روحیه نداره واقعامعلوم توکشورچه خبر

  • زن
    0

    با توجه باختیارات قانونی بمردان ومردسالاری باید روز بروز شاهد طلاق های بیشتر و مشکلات و خودکشی زنان بیشتر باشیم ، زیرا دولتمردان مدافع مردان بوده وحقوق زنان را در این شرایط دشوار تضییع مینمایند،باید بحال زنان گریست

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها