شیوه‌نامه اجرایی رتبه‌بندی معلمان ابلاغ شد/ در حقوق و مزایای معلمین چه تغییری رخ خواهد داد؟

با امضای وزیر آموزش‌وپرورش شیوه‌نامه اجرایی رتبه‌بندی معلمان ابلاغ شد.

شیوه‌نامه اجرایی رتبه‌بندی معلمان ابلاغ شد/ در حقوق و مزایای معلمین چه تغییری رخ خواهد داد؟

با امضای وزیر آموزش‌وپرورش شیوه‌نامه اجرایی رتبه‌بندی معلمان ابلاغ شد.

در این شیوه‌نامه معلمان ارتقاء به رتبه‌های۴،۳،۲،۱ و ۵ با رعایت ضوابط و مقررات مورد عمل و کسب شرایط معلمی را احراز می‌کنند و می‌توانند از یکم فروردین ۹۹ از فوق‌العاده ویژه موضوع‌بند ۱۰ ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات به شرح جدول زیر بهره‌مند شوند:

شیوه‌نامه اجرایی رتبه‌بندی معلمان ابلاغ شد

شایان‌ذکر است؛ کارکنانی که به استناد مصوبه شورای انقلاب در مشاغل اداری ادارات آموزش‌وپرورش اشتغال دارند، در صورت انتقال و اشتغال تمام‌وقت در واحدهای آموزشی می‌توانند از مزایای این بخشنامه بهره‌مند شود. فوق‌العاده مذکور به دبیران و هنرآموزانی که با ۳۰ ساعت تدریس موظف هفتگی به خدمت اشتغال دارند نیز علاوه بر ۱۷،۵ درصد، تعلق خواهد گرفت.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، در این شیوه‌نامه آمده است: به‌منظور ایجاد انگیزه برای معلمانی که براساس ضوابط و مقررات مربوط، آخرین طبقه و رتبه شغلی را اخذ نموده یا می‌نمایند، به ازای هرسال سابقه تجربی که بعد از تاریخ لازم الاجراشدن این تصویب‌نامه ۱/۱/۹۹ کسب می‌کنند، مشروط بر اینکه امتیاز ارزیابی عملکرد سالانه آنان نیز کم‌تر از۹۰ درصد نباشد، مشمولان شاغل دوره ابتدایی و متوسطه به ترتیب از افزایش حقوق معادل ۱۰۰(مقطع ابتدایی) و۵۰ امتیاز (مقطع متوسطه) ضربدر ضریب ریالی سالانه برخوردار می‌شوند.

*رتبه‌بندی: فرآیند تعیین رتبه‌های پنج­گانه معلمان براساس سنجش نظام‌مند صلاحیت‌ها و عملکرد آنان

سنجش صلاحیت معلمان بر اساس شاخص‌های زیر انجام می‌شود:

- شایستگی‌های عمومی شامل شرایط عمومی استخدام براساس مقررات استخدامی مورد عمل

- شایستگی‌های تخصصی شامل رشته، مدرک تحصیلی، دانش موضوعی مرتبط با محتوای تخصصی دروس آموزشی و امور تربیتی، روش‌ها و فنون تدریس و هدایت و نظارت آن

- شایستگی‌های حرفه‌ای شامل اخلاق حرفه‌ای، توانایی‌ها و مهارت‌های آموزشی، پرورشی و پژوهشی (کاربردی و مسئله محور) بر اساس آزمون‌های الکترونیکی

مشمولان طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان شامل آموزگار، دبیر، هنرآموز، مربی امور تربیتی، مشاوره واحد آموزشی، مراقب سلامت، مدیر و معاون واحدهای آموزشی و تربیتی هستند.

مشمولان در صورت کسب صلاحیت‌ها و داشتن شرایط زیر برابر تبصره (۱) ماده ۶۵ ماده ۶۶ و بند ۵ ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری، می‌توانند به رتبه بالاتر ارتقا یابند و از مزایای جدول افزایش امتیازات موضوع مواد ۶ و ۷ این تصویب‌نامه و تبصره آن برخوردار شوند.

۱-رتبه (۱)

الف: داشتن حداقل ۲ سال تجربه

ب: گذراندن ۱۲۰ ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت و تخصصی

پ: کسب میانگین امتیاز ارزیابی عملکرد به میزان حداقل ۷۵ درصد در طول ۲ سال منتهی به نتایج ارزیابی امتیاز هرسال نباید کمتر از ۷۰ باشد.

ت- کسب حداقل ۶۰ درصد امتیازات شاخص‌های صلاحیت‌های معلمی "امتیاز هر یک از صلاحیت‌های عمومی، تخصصی و حرفه‌ای نباید کمتر از ۵۰ درصد باشد."

۲- رتبه (۲)

الف- داشتن حداقل ۶ سال تجربه

ب- حداقل ۴ سال توقف در رتبه (۱)

پ- گذراندن ۱۸۰ ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت و تخصصی در طول دوره علاوه بر دوره‌های آموزشی مربوط به رتبه(۱)

ت-کسب میانگین امتیاز ارزیابی عملکرد به میزان حداقل ۸۰ درصد در طول ۳ سال متوالی منتهی به رتبه‌ بعدی "امتیاز هرسال نباید کمتر از ۷۵ درصد باشد."

ث-کسب حداقل ۶۵ درصد امتیازات شاخص‌های صلاحیت‌های معلمی "امتیاز هر یک از صلاحیت‌های عمومی، تخصصی و حرفه‌ای نباید کمتر از ۵۵ درصد باشد."

رتبه(۳)

الف-داشتن حداقل ۱۲ سال تجربه و حداقل ۳ سال توقف در رتبه (۲)

ب-گذراندن ۱۵۰ ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت و تخصصی در طول دوره بین دو رتبه

پ-کسب میانگین امتیاز ارزیابی عملکرد به میزان حداقل ۸۵ درصد در طول دوره بین دو رتبه، امتیاز هرسال نباید کمتر از ۸۰ باشد.

ت-کسب حداقل هفتاد درصد از امتیازات شاخص‌های صلاحیت‌های معلمی، امتیاز هریک از صلاحیت‌های عمومی، تخصصی و حرفه‌ای نباید کمتر از ۶۵ درصد باشد.

۴-رتبه (۴)

الف-داشتن حداقل ۱۸ سال تجربه و حداقل ۳ سال توقف در رتبه (۳)

ب-گذراندن ۱۲۰ ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت و تخصصی در طول دوره بین دو رتبه.

پ-کسب میانگین امتیاز ارزیابی عملکرد به میزان حداقل ۹۰ درصد در طول دوره بین دو رتبه "امتیاز هرسال نباید کمتر از ۸۵ باشد."

ت-کسب حداقل ۷۵ درصد امتیازات شاخص‌های صلاحیت‌های معلمی "امتیاز هر یک از صلاحیت‌های عمومی، تخصصی و حرفه‌ای نباید کمتر از ۷۰ درصد باشد."

۵-رتبه (۵)

الف-داشتن حداقل ۲۴ سال تجربه و حداقل ۳ سال توقف در رتبه (۴)

ب-گذراندن ۱۰۰ ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت و تخصصی در طول دوره بین دو رتبه.

پ-کسب میانگین امتیاز ارزیابی عملکرد به میزان حداقل ۹۰ درصد در طول دوره بین دو رتبه "امتیاز هرسال نباید کمتر از ۸۰ باشد."

ت-کسب حداقل ۸۵ درصد از امتیازات شاخص‌های صلاحیت‌های معلمی "امتیاز هر یک از صلاحیت‌های عمومی، تخصصی و حرفه‌ای نباید کمتر از ۸۰ درصد باشد.

منبع: تابناک

38

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • محمدی
    0

    باسلام ! چرا کسی به فکر بازنشسته های بیچاره نیست؟ مگه باز نشستگی جرمه؟راستی عدالت کجا رفته ؟ حتما مرده ودفن شده.تا دیروز هندونه زیر بغلشون می دادیدو از صبر ونجابت و تحملشون می گفتیدواینکه بزک نمیر بهار میادحالا که کاری تودستشون نیست به حساب نمی آرینشون.البنه این شتری است که دم در همگان خواهد خوابید.امید وارم به زودی به این مقام مبتلا بشیدومزه آنرا بچشید.خجالت هم خوب چیزیه.

  • ناشناس
    0

    آخه توروخداایناچیه میگین کدوم کاری این قشرمعلمارومیگم انجام دادن که حالارتبه شونم بایدبره بالاهمه ش گرفتن خوابیدن خونه شون اونوقت مابدبختابایدمالیات بدیم اونابخورن وبخوابن بچه هاهونم خنگ خنگ بیان بالاآخه این انصافه

    نظرات شما -
    • جلیل آزادی
      0

      جناب اگه بچه ات بیسواد تشریف داره ببین مشکل از کجاست مطمئنی از کلاس درس بوده کم کاری پدر و مادرش نبوده ?

  • محسن
    0

    با سلام‌وادب در پاسخ به ناشناس که معلم ها چکا کردن ... همین که شما میتونید چهار کلمه مطلب بنویسی خیر سر معلمای بزرگوار و زحمت کش هست تنها قشری که زحماتش در تموم امورات زندگی اجتناعی وفردی جامعه تاثیر گزار هست متاسفم ازاین قضاوت ناعادلانه بعضی ها

  • کاربر ناشناس
    0

    این تنها وزیری هست درطول دورا انقلاب اسلامی بازنشسته برایش اهمیت ندارن وخدا درنظر نمی گیرد که بازنشستگان سی سال خدمت در مناطق محروم در سرما و گرما امیدوارم مجلس روزی استیضاحش کنند

  • احمد
    0

    گذراندن دوره ها درسته خوبه ولی درست رعایت نمیشه یه چیزمهم واساسی در معلمی شرکت درجشنواره های تدریس هست که بصورت زنده مشخص میشه که این معلم چه شاخصه هایی داره که اونو ازدیگران متمایز میکنه وامتیاز ویژه ای برای کسانیکه رتبه های استانی وکشوری میارن در نظرگرفته بشه

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها