امتحانات نهایی به تعویق می افتد یا پروتکل ها سختگیرانه تر می شود

مشاور وزیر بهداشت از رایزنی وزیر بهداشت با وزیر آموزش و پرورش برای رفع دغدغه دانش آموزان برای حضور در امتحانات نهایی خبر داد.

امتحانات نهایی به تعویق می افتد یا پروتکل ها سختگیرانه تر می شود

علیرضا وهاب زاده مشاور وزیر بهداشت در صفحه توئیتر خود نوشت: «وزیر بهداشت در خصوص دغدغه و نگرانی دانش‌آموزان و خانواده‌های آنها برای شرکت در امتحانات نهایی در حال رایزنی با وزیر آموزش و پرورش است و قطعاً راهکار مناسبی برای تامین سلامت و آرامش این عزیزان ایجاد خواهد شد.»

امتحانات نهایی به تعویق می افتد یا پروتکل ها سختگیرانه تر می شود

پیش از این و قبل از به تعویق افتادن کنکورهای کارشناسی ارشد، دکترا و کارشناسی نیز وهاب زاده در توئیت هایی از پیگیری دغدغه های داوطلبان و وزیر بهداشت در این خصوص گفته بود و در هایت با رایزنی های صورت گرفته این آزمون ها با تعویقی دو ماهه رو به رو شد.

قرار است از ۱۷ خرداد امتحانات نهایی دانش آموزان پایه دوازدهم به صورت کشوری برگزار شود و عده‌ای از دانش آموزان و خانواده آنها از حضور دانش آموزان به صورت پیوسته و چند روز در مدرسه نگران هستند و از سوی دیگر وزارت آموزش و پرورش می گوید این مهم با تایید ستاد ملی کرونا اعلام شده است و پروتکل های بهداشتی نیز رعایت می شود. داوطلبان اما معتقد هستند با ماسک و دستکش و استرس کرونا، عملکرد خوبی در امتحانات نخواهند داشت.

همچنین قرار است امتحانات پایه نهم نیز حضوری و به صورت مدرسه‌ای برگزار شود و این اجبار حضوری برگزار شدن امتحانات پایه نهم با توجه به اینکه طراحی شوالات و تصحیح اوراق مدرسه‌ای خواهد بود نیز مورد اعتراض قرار گرفته است اما آموزش و پرورش می گوید به خاطر ملاک قرار گرفتن نمره برای هدایت تحصیلی پایه دهم لازم است که نمره‌ای بر اساس یک آزمون کتبی وجود داشته باشد.

در هر صورت در حالی قرار است نزدیک به دو میلیون دانش آموز از اواسط خرداد به اجبار برای امتحانات به مدرسه رفت و آمد کنند، که به نظر می رسد از یک سو نگرانی هایی نزد والدین و دانش آموزان وجود دارد و از سوی دیگر نگرانی هایی نزد مسئولان آموزش و پرورش برای چگونگی به پایان رساندن سال تحصیلی و باز از سوی دیگر با توجه به تعویق کنکورهای کارشناسی ارشد و دکترا که قرار بود با تعدادی کمتر از این تعداد دانش آموز و در چند ساعت، در خرداد برگزار شود، حالا خیلی ها معتقد هستند برگزاری آزمون های دانش آموزان در خرداد با تصمیم قبلی ستاد ملی مبارزه با کرونا مغایر است. اما از سوی دیگر عده‌ای نیز معتقد هستند رعایت پروتکل های بهداشتی برای آزمون های سراسری مثل کنکور سخت تر از رعایت پروتکل های بهداشتی برای دانش آموزان در مدارس است.

اینها همه در حالی است که از گوشه و کنار نیز خبر می رسد که در پایه های دیگر نیز برخی مدارس دانش آموزان را ملزم به حضور در مدرسه برای شرکت در امتحانات حضوری کرده اند.

حال باید دید در روزهای آتی آیا تصمیم جدیدی برای زمان برگزاری امتحانات حضوری دانش آموزان توسط ستاد ملی مبارزه با کرونا گرفته می شود یا صرفاً پروتکل های سخت تری وضع و اعلام می شود.

منبع: مهر

70

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ن
    0

    بعد که اوضاع بدتر شد مسولین میان میگن ما خبر نداشتیم آقا این کرونا شوخی نداره درست تصمیم گیری بشه لطفاً

  • سانازرییسیان
    0

    سلام ازتون خواهش میکنم امتحان حضوری نهم را لغو کنید جان بچه من در خطره بچه من از ترس استرس زیاد گرفته من نمی تونم بچمو بفرستم درمحيط آلوده ای که هیچ کس رعایت نمیکنه

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها