انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 نباید مثل انتخابات مجلس کم‌رأی باشد

وزیر اسبق وزارت آموزش و پرورش گفت: انتخابات 1400 نباید مثل انتخابات اخیر کم‌رأی برگزار شود تا بتوانیم رئیس‌جمهوری را روی کار بیاوریم که نماینده اکثر مردم باشد و با قدرت و صلابت بیشتری در رأس دولت قرار بگیرد.

انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 نباید مثل انتخابات مجلس کم‌رأی باشد

از عمر دولت دوازدهم تنها یک سال باقی مانده و به زودی عرصه سیاسی در ایران به سمت انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 و تشکیل سیزدهمین دولت در جمهوری اسلامی تغییر جهت خواهد داد. اما تجربه انتخابات مجلس یازدهم در اسفند 98 و حضور کم رنگ مردم پای صندوق‌های رای نشان داد که ممکن است انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 نیز به همین سرنوشت دچار شود. انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 به احتمال فراوان انتخاباتی متفاوت با دوره های پیشین آن در کشور خواهد بود. اما به راستی انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 برای پر شور شدن به چه عناصری احتیاج دارد؟

سیدکاظم اکرمی، وزیر اسبق وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: آشتی ملی امری است که در هر دوره و زمانی باید جدی گرفته شود تا از این طریق همه بتوانند با همنشینی و انسجام مشکلات موجود را حل کنند. به همین دلیل اختلاف عقیده‌ها باید کنار گذاشته شوند تا آنهایی که مذهب را اولی می‌دانند در کنار کسانی که علقه‌های ملی‌شان پررنگ است بتوانند اتحاد و انسجامی تاثیرگذار را در کنار هم تجربه کنند.

وزیر آموزش و پرورش دولت دهه 60 در ادامه گفت:‌ اینکه افراد چه طرز تفکری دارند و نگاه‌شان به مسائل مختلف به چه صورت است مهم نیست،‌ مهم این است که همه کشورشان را دوست و دغدغه مردم دارند. به همین دلیل لازم است دور هم بنشینند و همفکری کنند تا هدف مهم را که چیزی غیر از آرامش و آسایش نیست، محقق کنند.

او همچنین توضیح داد:‌ در واقع در ایامی که مردم گرفتار هستند و جمعیت از چند گروه به 2 گروه متمکن و فقیر تقسیم شده، لازم است از فضای تجادلی برای همیشه خارج شویم تا بتوانیم آرمان‌های اولیه انقلاب اسلامی را به طرز شایسته‌ای در کشور پیاده کنیم. همچنین باید در نظر بگیریم که‌ دعوا و جدل مردم را ناامید می‌کند و برای اینکه جامعه همچنان پای‌ کار نظام باشد باید چالش‌آفرینی‌ها را پایان دهیم.

آنچه که باعث شده در ایران احزاب پا نگیرند، خودخواهی است

اکرمی ادامه داد: مرحوم‌ ملک‌الشعرای بهار در کتاب «تاریخ احزاب سیاسی ایران» چنین نوشته است: «آنچه که باعث شده در ایران احزاب پا نگیرند، خودخواهی است.» الان هم خودخواهان از تحزب جلوگیری می‌کنند تا بتوانند با تک‌روی منافع خودشان را تامین کنند. این تلاش‌های خرابکارانه در حالی صورت می‌گیرد که فعالیت حزبی می‌تواند بسیاری از اختلافات و مشکلات را برطرف کند؛ یعنی در خلاء احزاب دعواهای سیاسی همچنان هزینه‌ساز می‌شوند و برخی از سیاسیون نمی‌دانند‌ اصولگرایی و اصلاح‌طلبی حداقل در دوره شیوع کرونا معنایی ندارد.

انتخابات 1400 تحت هیچ شرایطی نباید مثل انتخابات اخیر کم‌رأی برگزار شود

این چهره سیاسی تاکید کرد: ایران همچون 40 سال اخیر شدیداً از جانب نظام بین‌الملل تحت فشار است و آنها هر آنچه در توان دارند هزینه می‌کنند تا با ایران‌هراسی به جمهوری‌ اسلامی ضربه بزنند. برای مقابله با ترامپ نادان به اتحاد نیاز داریم.

کاظم اکرمی در پایان گفت: سال بعد انتخابات مهم ریاست‌جمهوری برگزار می‌شود که همه باید شرایط را به‌ گونه‌ای مدیریت کنند تا اکثریت مردم برای رأی دادن انگیزه داشته باشند. در واقع انتخابات 1400 تحت هیچ شرایطی نباید مثل انتخابات اخیر کم‌رأی برگزار شود تا بتوانیم رئیس‌جمهوری را روی کار بیاوریم که نماینده اکثر مردم باشد و با قدرت و صلابت بیشتری در رأس دولت قرار بگیرد.

چکیده گفت‌وگو با کاظم اکرمی
آشتی‌ ملی اجتناب‌ناپذیر است
خودخواهان از تحزب جلوگیری می‌کنند
اصولگرایی و اصلاح‌طلبی در دوره شیوع کرونا معنایی ندارد
برای مقابله با ترامپ نادان به اتحاد نیاز داریم

منبع: اعتمادآنلاین

70

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 7
  • ایرانی
    0

    بله جناب حسن کلید ساز چنان کلیدی برای قفل اقتصاد ساخت که دیگر هیچ کلیدی آن را باز نمیکند مردم دیگر گول این حرف ها را نمیخورتد

  • صابر
    0

    ٪۱۰۰ بدانید از اون هم کمتر شرکت میکنن

  • لب
    0

    دیگه تمومه

    نظرات شما -
    • کاربر ناشناس
      0

      اکرم ازهمدان. با هزار نیرنگ. آمدی. شدی وزیر چه گلی. رو سر فرهنگیان زدی. که کلمات. بی ربط می. زنی. اتفاقا. این. دفعه. یر رنگتر ازهمیشه. خواهد بود. من. درزمان. صدارتان. خیری ندیدم. هفتاد سال دارم. بازنشسته. آموزش و پرورش هستم. وقت. تنگ است. حرف. زیادی. دارم که. بتو. بزنم

  • نمیتونم بگم خطر داره حسن
    0

    سلام جمع کنید دیگه تمومه ماجرا

  • کاربر ناشناس
    0

    کدوم انتخابات به کی رای بدیم مردم رو بدبخت کردین به خاک سیاه نشانید

  • مجید
    0

    چرا همه از کلمه باید استفاده میکنند. دوران باید وزورگویی گذشته. مردم فهیم تر شده اند..

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها