بخش اعظم زمین پادگان اردبیل فضای سبز و بنای گردشگری می‌شود

استاندار اردبیل افزود: سهم خالص ساختمان‌های مسکونی ارتش بدون در نظر گرفتن شارع و خیابان ها از محل پادگان قدیمی در داخل شهر اردبیل ۳۸ درصد است و ۶۲ درصد بقیه فضای سبز و میدان و سایر بنای‌ گردشگری خواهد بود.

بخش اعظم زمین پادگان اردبیل فضای سبز و بنای گردشگری می‌شود

اکبر بهنامجو 22 اردیبهشت در جلسه بررسی موضوع انتقال پادگان ارتش با حضور جامعه اسلامی بازار اردبیل اظهارکرد: انتقال این پادگان قدیمی به بیرون شهر ضروری است و وجود ارتش جهت ایجاد امنیت و کمک در بحران‌های احتمالی با استقرار در مکان مناسب‌تر برای استان اردبیل نیاز اساسی است.

استاندار اردبیل ادامه داد: در نقشه قبلی مورد توافق ۱۳ درصد فضای سبز در نظر گرفته شده بود بطوریکه به اتفاق رییس شورای شهر و شهردار اردبیل این نقشه رد و با پیگیری‌های فراوان یک نقشه جدید تهیه شد.

وی اضافه کرد: در بحث پادگان یک سری الزامات وجود دارد که بنا به منویات مقام معظم رهبری پادگان‌ها باید از داخل شهر به بیرون انتقال داده شود و حق و حقوق ارتش نیز از محل پادگان محفوظ بماند.

بهنامجو با بیان اینکه ارتش برای ساخت پادگان جدید ارتش در بیرون شهر باید از منابع این مکان استفاده کند، افزود: برای راه‌اندازی مجدد پادگان پول کلانی لازم است که از محل تراکم این محل تامین می‌شود.

به گفته وی برای تامین زمین مورد نیاز پادگان ارتش جلسات متعددی برگزار شده که خوشبختانه اعتبار لازم از محل سفر رییس‌جمهوری به استان اردبیل برای تملک زمین درنظر گرفته شده است.

استاندا اردبیل با تاکید بر این که استان اردبیل یک استان مرزی است، افزود: وجود پادگان ارتش با تمام قوا به منظور حفظ حریم و امنیت ضرورت دارد و همچنین استقرار این پادگان در استان به اقتصاد منطقه کمک می‌کند.

وی بیان کرد: با تعریض خیابان‌های اصلی در اطراف این پادگان مردم بیشترین بهره و سود خواهند برد و همچنین استفاده از فضای سبز و مناطق گردشگری نیز برای مردم میسر می‌شود.

به گفته بهنامجو ایجاد واحدهای تجاری برای در آمدزایی شهرداری در نقشه ثانویه پروژه دیده شده، بطوریکه ایجاد میدانی همانند نقش جهان اصفهان و حفظ سالن‌های قدیمی به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و تاریخی و اشجار بزرگ از اهداف این طرح است.

وی یادآور شد: ارتش برای احداث واحدهای مسکونی خود باید مشاور جداگانه انتخاب کند تا برای ارایه طرح سه بعدی که در هیچ کجا وجود ندارد اقدام کند و تراکم ساختمان‌ها با سبک معماری خاص مطابق با تراکم منطقه خواهد بود.

منبع: ایسنا

68

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها