عضو شورای شهر تهران: باید خود را برای روزهای سخت تر آماده کنیم/ فقرا بیشترین قربانی را خواهند داشت

نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران گفت:فکر می‌کنم بیش از آنچه که امروز شاهد هستیم از ظرفیت‌های تجهیز شده خود را باید برای روزهای سخت‌تر آماده کنیم؛ روزهایی که فقرا بیشترین قربانی را خواهند داشت.

عضو شورای شهر تهران: باید خود را برای روزهای سخت تر آماده کنیم/ فقرا بیشترین قربانی را خواهند داشت

حسن رسولی، نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در خصوص توجه به فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی در دوره کرونا و پسا کرونا، اظهار کرد: ویروس کرونا به عنوان یک حادثه طبیعی غیرمترقبه در زندگی همه مردم در سراسر جهان دگرگونی و اختلال‌های جدی به وجود آورده است و مانند هر بلای طبیعی دیگری شرایط عمومی زندگی مردم هم در حوزه اقتصادی و هم در سایر حوزه‌ها متاثر از این پدیده وارد فاز جدیدی شده است. اینکه دوره بحران از حیث زمانی تا چه موعدی به درازا خواهد کشید تاکنون مراجع معتبر بین‌المللی در گستره جهانی عاجز از این هستد که زمانی را به صورت معین برای نابودی این ویروس اعلام کنند.

وی افزود: طبعاً‌ کشورها و دولت‌ها و ملت‌هایی که از بنیه کارآمدتر و قوی‌تری در حوزه پیشگیری و درمان از یک طرف و از طرف دیگر در حوزه اقتصادی برخوردارند، در کاهش آثار و عواقب منفی این بلای طبیعی موفق‌تر هستد و به طور سایر ملل و جوامعی که در مراتب پایین‌تری هستند متاسفانه باید خسارت‌های بیشتری را تحمل کنند؛ به نظر من کشور ما به دلیل تحریم‌های ظالمانه طی سال‌های اخیر از کشورهای دسته دوم به حساب می‌آید به این معنا که ما از ضریب آسیب‌پذیری بیشتری داریم و هم از حیث ابتلا و درگذشت مبتلایان و هم از حیث آثار و پیامدهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در این پدیده نسبت به جوامع پیشرفته‌تر متحمل خسارات بیشتری خواهیم شد.

این فعال اصلاح‌طلب بیان کرد: طبعاً مانند هر شرایط بحرانی دیگری متولیان در سه مرحله نسبت به کاهش زیان‌های وارده به روح و روان، جسم و جان و اقتصاد مردم وظیفه دارند، اقدام کنند؛ مرحله اول، مرحله امدادی است که در حال حاضر ما در حال طی کردن این مرحله هستیم، طبیعتاً در این مرحله پیشگیری و درمان که تأمین سلامت جان انسان‌ها را هدف قرار می‌دهد، مرحله اول است. زمانی که این بیماری به اوج خود برسد و سیر نزولی پیدا کند، به طور طبیعی مرحله عادی‌سازی شروع می‌شود و سپس باید مرحله سوم که بازسازی آثار و عواقب این بیماری فراگیر است در دستور کار قرار بگیرد.

وی ادامه داد:‌ حکومت و دولت ضمن اینکه متاسفانه از سازمان و مدیریت منسجم مدیریت بحران برخوردار نیست، اما به نظر می‌رسد حداکثر تلاش را انجام می‌دهد که متناسب با بنیه و امکانات ملی کشور به خصوص برای اقشار حقوق بگیر و کم درآمد و به ویژه خویش‌فرمایان اعم از کارگران فصلی،‌ فعالان بخش‌های مختلف خدماتی، حوزه حمل و نقل عمومی، کسبه جزء و سایر دهک‌های آسیب‌پذیر کشور قدم‌هایی را در جهت ارائه خدمات مددکاری و توانبخشی مالی و اقتصادی بردارد اما به طور قطع به دلیل ناکافی بودن منابع مالی در اختیار دولت امکان گسترده‌تر شدن این چتر حمایتی متاسفانه وجود ندارد.

رسولی گفت: به نظر من در شرایط فعلی علاوه بر انتظاری که از حاکمیت و دولت داریم، در سازمان‌های مردم نهاد نیز باید به فکر تجهیز ظرفیت‌های اجتماعی امدادی خیرین باشیم. متاسفانه حرکت مثبتی به صورت خودجوش ملاحظه نمی‌شود.

وی اظهار کرد: شرایط سخت و دشواری را پیش‌بینی می‌کنم و فکر می‌کنم بیش از آنچه که امروز شاهد هستیم از ظرفیت‌های تجهیز شده خود را باید برای روزهای سخت‌تر آماده کنیم؛ روزهایی که فقرا و کم درآمدها بیشترین قربانی را خواهند داشت. امیداورم به این شرایط برسیم.

منبع: ایلنا

70

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 7
  • کاربر ناشناس
    0

    امروز به نظر می رسه چه کشورهای پیشرفته چه عقب مانده همه در خسارت یکسان هستن هرکس به اندازه سرمایه که داره حتی کشور های پیشرفته بیشترین مرگ ومیر دارند

  • عدالت
    0

    چون فقرا در آبانماه اعتراض کردند ...میخواهند آنها را بکشند

  • چاکر کرنا
    0

    دیگه کسی در راه خدا مسافری را در جاده و خیابان سوار نخواهد کرد دیگه کسی دیگری را نخواهد بوسید دیگه کسی پولی در جیب برای فقیری ندارد و دیگه کسی در خانه را به روی خویشان نیز نخواهد گشود و...چون میدان مرگ و زندگی است.آخ که سالهای بعد اگر دانشمندان دارویی کشف کردند چه داستانها که ساخته نخواهد شد که فلانی چه کرد و بهمانی چه کرد تا کرنا عقب نشینی کرد و مردم دهنی گوشی نیز میداندار خواهند بود.

  • کاربر ناشناس
    0

    کمتر اموال مردم رو به جیب گشادتون میزدین که تو این مشکلات بتونین به مردم کنک کنین از اون گذشته اگر حق وحقوق مردم وقش زحمت کش کارگر رو به جای اینکه به تبصره و ماده وقانون به حیب خودتون سرازیر نمیکردین الان این قشر شریف نیازی به دلسوزی ظاهری شماها نداشت ومتونستن مثل شماها این دوره رو با کمترین مشکلات طی کنن

  • Mahdi
    0

    شما نگران فقرا نیستید نگران خودتان هستید که از فقرا نگیرید اگر نگران فقرا میبودید اجازه تولید پراید که هر نیم ساعت یک کشته میداد رو نمیدادید

  • تلاشگر
    0

    وظیفه دولت چیست ؟ اداره کشور از هر لحاظ ( آموزش ، بهداشت ، تغذیه ، ....................) . آیا دولت تدبیر و امید به وظیفه خود عمل کرده است ؟

  • ح
    0

    اگر امثال احمدی نژاد اداره امور دولت و شهرها را بعهده داشتند در کشور اسلامی ایران هرگز فقیری وجود نداشت ..بزودی با رفتن لیبرال مسلک ها از عرصه قانون گذاری و امور اجرایی ملت و کشور به آرامش خواهند رسید..

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها