رئیس اتحادیه جایگاه‌داران خراسان رضوی تشریح کرد؛

کرونا چه بر سر پمپ بنزین‌ها آورد؟

رئیس اتحادیه جایگاه داران خراسان رضوی گفت:ما طرفدار تعطیلی نیستیم بلکه درخواست ما مورد توجه قرار گرفتن است و در صورتی که مورد توجه قرار نگیریم چاره‌ای جز تعطیلی نخواهیم داشت.

کرونا چه بر سر پمپ بنزین‌ها آورد؟

قاسم کامران‌فر در خصوص امکان تعطیلی برخی از جایگاه‌های سوخت در استان اظهار کرد: زمانی که قیمت فرآورده‌ها افزایش پیدا کرد حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد افت فروش را شاهد بودیم و از روزی که ویروس کرونا وارد کشور شده، بعضا ۸۰ تا ۹۰ درصد فروش‌ها افت داشته است.

وی افزود: در هر جایگاه حدود ۲۰ تا ۲۵ کارگر و عوامل دفتری دارد و هزینه زیادی بر عهده آنان است به همین دلیل برای جایگاه‌ها هیچ صرفه اقتصادی ندارد که باز بمانند از طرف دیگر دولت ما را جزو مراکزی قرار داده که حتما باید باز بمانیم. باز بودنی که همراه با ضرر باشد کما اینکه هزینه مواد بهداشتی و ضدعفونی نیز وجود دارد و ریالی نیز در این رابطه به ما کمک نشده است.

رئیس اتحادیه جایگاه داران خراسان رضوی بیان کرد: یک طرفه که نباید دستور داد و اگر دستوری داده می‌شود باید راهکاری برای آن ارائه دهند. اقای قلی زاده رئیس سندیکا اعلام کرده‌اند که فعلا کارکنان را کاهش دهیم اما ماهیت این کار نیز مشکل دارد، چرا باید چند کارگر در روز بی هیچ کاری در جایگاه‌ها بمانند؟ هزینه حضور این کارگر را جایگاه‌داران باید پرداخت کنند.


وی با تاکید بر اینکه ما از مسئولین درخواست داریم خود را جای ما بگذارند و برای این مشکل تصمیم بگیرند، اضافه کرد: خداروشکر در این ۵۰ الی۶۰ سالی که بخش خصوصی فعال بوده، یک دقیقه تعطیلی نداشتیم و کلا طرفدار تعطیلی نیستیم اما مخارج‌ ما شدیدا بالاست، هر جایگاه ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان هزینه دارد، بعد از گذشت دو الی سه ماه حدود ۴۰۰ میلیون تومان می‌شود اما این هزینه باید از کجا پرداخت شود؟


رئیس اتحادیه جایگاه داران خراسان رضوی تصریح کرد: ما الان در تامین هزینه زندگی خود مانده‌ایم، چگونه باید حقوق کارگران را پرداخت کنیم، به همین دلیل درخواست کردیم ما در زمره اصناف تحت تعطیلی قرارگرفته کرونا قرار دهند تا از حمایت‌های دولت برخوردار شویم، در قانون بودجه امسال نیز ردیف بودجه‌ای برای ما مشخص نشده است و باید سود خود را از مشتری دریافت کنیم.


کامران‌فر گفت: قرار بود این قانون قبل از سال جدید در مجلس اصلاح شود و درصدی برای آن تعیین شود اما این کار انجام نشد در حال حاضر باید سه هزار و ۸۰۰ جایگاه معطل این قانون بمانند زیرا کرونا آمده در صورتی که می‌توان با ویدئو کنفرانس این مساله را حل کنند، دولت باید به ما توجه کند زیرا فروشی نداریم.

وی در خصوص وضعیت فروش سوخت در استان ادامه داد: فروش‌ها بیش از ۷۰ درصد کاهش داشته است. جایگاه‌های ما در جاده در مراکز خدماتی حدود ۹۰ درصد و جایگاه‌های مشهد به دلیل تعطیلی مدارس، ادارات و مراکز ۷۰ تا ۸۰ درصد کاهش فروش داشته است.

کامران‌فر خاطرنشان کرد: ما طرفدار تعطیلی جایگاه‌ها نیستیم بلکه درخواست ما مورد توجه قرار گرفتن است و در صورتی که مورد توجه قرار نگیریم چاره‌ای جز تعطیلی نخواهیم داشت.

منبع: ایسنا

2222

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • احمدی
    0

    این اظهارات اقای کامران فر کاملا برخلاف وضع موجود می باشد ازروزی که بنزین گران شده صف پمپ های بنزین طولانی تر شده تا جایی که چندین بار شرکت توزیع پخش مواد سوختی مجبور به ارائه توضیح شده است واز مردم درخواست نموده برای زدن بنزین به پمپ بنزین ها هجوم نبرند ویا قرار نیست پمپ بنزین ها بسته شوند.ضمنا موضوع کرونا دامن همه مشاغل را گرفته از کارخنجات بزرگ وکوچک تا دیگر صنوف خدماتی تجاری حالا چرا دیگران مدعی نیستند . پمپ بنزین ها همه ایام سال چندین برابر دیگر مشاغل در امد داشته اند حالا دو ماه کمتر .

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها