نظر شما درباره مدیریت مد و لباس چیست؟

کدام ارگان مسئولیت جمع آوری مانتو‌های جلوباز و حریر را بر عهده دارد؟

مانتو‌هایی از جنس شیشه و حریر؛ تولیداتی که از پوشش ایرانی اسلامی خارج شده و مشخص نیست کدام دستگاه مسئول برخورد با آن‌هاست.

کدام ارگان مسئولیت جمع آوری مانتو‌های جلوباز و حریر را بر عهده دارد؟

معضلی با نام مانتوهایی از جنس شیشه و حریر که بر جان پوشش بانوی ایرانی و فرهنگ اصیل این کشور افتاده است؛ تولیداتی که از پوشش ایرانی اسلامی خارج شده و به سمت الگوهای غربی سوق پیدا کرده است و توانسته بر تن بانوی ایرانی نمایان شود.

موضوعی که انتقاد بسیاری از اهالی فرهنگ ایرانی و اسلامی را در پی داشته و علاوه بر حوزه فرهنگ، اهالی حوزه تولیدات ملی و پوشاک ایرانی را هم به این موضوع حساس کرده است.

حال این سوال مطرح است که علاوه بر کم‌کاری حوزه طراحی و فرهنگی کشور در رسیدگی به این موضوع که خلاف موجودیت پوشش یک زن ایرانی است، اتحادیه پوشاک و همچنین اصناف کشور چه عکس العملی به این موضوع داشته اند؟!

علیرضا سلمانی معاون فرهنگی اجتماعی ارتباطات اتاق اصناف تهران در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی، در واکنش به رواج مانتو‌های شیشه ای و جلوباز، گفت: واحد‌های گشت، در مرحله اول به مجتمع های تجاری که اقدام به فروش مانتو‌های باز می‌کنند تذکر داده و در صورت بی توجهی ظرف مدت ۲ هفته اقدام به پلمپ این اماکن می کند.

معاون فرهنگی اجتماعی ارتباطات اتاق اصناف تهران با بیان اینکه تمام مراکز اصلی فروش مانتو، مورد نظارت و گشت زنی بازرسان این نهاد قرار می گیرند، اظهار کرد: در طرح جدید گشت زنی و بازرسی به مدت ۳ روز، تمام مناطق و مراکز فروش مانتو بازدید و در صورت مشاهده تولیدات خلاف عُرف و شان بانوی ایرانی ابتدا تذکر و سپس برخورد جدی خواهد گرفت.

هیچ ارگانی مسئولیت جمع آوری مانتوهای جلوباز و حریر را به عهده نمی گیرد
ابوالقاسم شیراز ی رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران در گفت وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی، گفت: متاسفانه در سطح شهر شاهد دست فروشانی هستیم که اقدام به فروش مانتوهای جلوباز و حریر می کنند و در این میان هیچ ارگانی هم مسئولیت جمع آوری آن‌ها را بر عهده نمی گیرد.

وی درباره تبلیغات گسترده در فضای مجازی و یا مزون های خانگی برای فروش این مانتوها، گفت: ما مسئولیت نظارت بر آنها را نداریم و خواهان برخورد مسئولان مربوطه، با این معضل نیز هستیم.

شیرازی در ادامه تصریح کرد: با توجه به رصد میدانی که با همکاری اداره نظارت بر اماکن پلیس تهران در سطح فروشگاه‌ها و تولیدکننده‌ها صورت گرفته است؛ مقرر شد تا تمام فروشگاه‌هایی که بدون مجوز و یا بصورت زیر زمینی فعالیت دارند را تعطیل کنیم تا اگر می‌خواهند به فعالیت خود ادامه دهند بر اساس قانون، نسبت به دریافت مجوزهای لازم اقدام کنند.

این مقام مسئول ادامه داد: با توجه به دستور العمل و پیامک‌هایی که برای تولیدکننده‌های دارای مجوز صورت گرفته است، تاکید شد که تولید کنندگانی که تولیدات آن ها با بنام حجاب اسلامی مجوز گرفته اند، در بازار تولید و عرضه نشود در صورت مشاهده، از فعالیت آن‌ها جلوگیری و با آن‌ها برخورد شود.

شیرازی با اشاره به اینکه روزانه ۳۰ گروه بازرسی با مراجعه به بیش از ۶۰ واحد فروشگاهی، نحوه فروش مانتو‌ها را رصد می‌کنند، اظهار کرد: اگر این فروشگاه‌ها قوانین مرتبط با فروش مانتوهای جلوباز را رعایت نکنند و تخلف خود را تکرار کنند به مراجع قضایی معرفی و در پیگرد این نهادها قرار می‌گیرند.

این مقام مسئول تاکید کرد: اگر بعد از ۲ بار بازرسی‌های صورت گرفته متوجه شویم که تولیدکننده یا فروشنده ( مجاز و غیرمجاز) اصرار به فروش اینگونه مانتوها دارد به معاونت دادستانی معرفی و به مدت ۶ ماه از فعالیت آنها جلوگیری می‌شود.

به گفته رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران، شکایات مردمی هر روز از طریق تلفن گویا و یا با شماره تلفن اتحادیه ۷۷۵۰۱۴۵۲ به ما منتقل می شود و ما نیز به موارد مطرح شده رسیدگی می کنیم.

وی در پایان با اشاره به خودکفایی در تولید مانتو و پوشش اسلامی بانوان ایرانی گفت: در دو سال اخیر تقریبا واردات مانتو به صفر رسیده است.

در ادامه کامنت بگذارید و درباره نحوه مدیریت حجاب در جامعه نظر بدهید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

17

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها