ادعای تلگراف انگلیس : ایران در جنگ‌های هیبریدی بر آمریکا و انگلیس پیروز شده است

تلگراف با اشاره به موفقیتهای اخیر ایران در خلیج فارس تاکید دارد که آنچه باعث شده ایران دست برتر را در مواجهه با آمریکاداشته باشد، استفاده از جنگهای ترکیبی(هیبریدی) توسط جمهوری اسلامی ایران است.

ادعای تلگراف انگلیس : ایران در جنگ‌های هیبریدی بر آمریکا و انگلیس پیروز شده است

به گزارش خبر فوری ، وبگاه خبری تلگراف انگلیس در جدیدترین گزارش خود به بحران اخیر خلیج فارس پرداخت. نویسنده این گزارش، آن را با عنوان "بحران اخیر خلیج فارس به روسیه و چین نشان داد که غرب تا چه میزان در مقابل جنگهای ترکیبی(هیبریدی) ضعیف است" در وبگاه نشریه تلگراف منتشر کرد.

تلگراف ضمن اشاره به موفقیتهای اخیر ایران در خلیج فارس در مواجهه با پهباد امریکا وسایر موارد مدعی است که شاید نیروی دریایی ایران در مقایسه با نیروی دریایی آمریکا ضعیف‌تر باشد اما آنچه باعث شده ایران دست برتر را در این مواجهه داشته باشد، استفاده از جنگهای ترکیبی(هیبریدی) توسط جمهوری اسلامی ایران است.

در واقع، جنگ هیبریدی، که گاھی از آن با عنوان عملیاتهای پیچیده، جنگهای کوچک، و یا جنگهای نامنظم نیز یاد می‌شود، بیانگر به کارگیری ترکیبیِ قابلیت‌ھای نیروهای متعارف به شیوه‌های پیچیده و ھماھنگ شده است. این نوع نبرد در حوزه نظامی، شامل عواملی است که از تاکتیکها و آرایشهای نظامی و چریکی گرفته، تا حملات نظامی و غیره را در بر می‌گیرد. جنگهای هیبریدی بر خلاف جنگهای نامتقارن و چریکی، به لحاظ عملیاتی رهبری شده و در میدان نبرد ھماھنگ می‌گردد؛ بنابراین، اینگونه نبردها مستلزم داشتن یک فرماندهی متمرکز و ساختارِ کنترل روند نبرد است.

تلگراف تاکید دارد که جنگهای هیبریدی در حقیقت ترکیبی از نبردهای مرسوم و نبردهای و غیرمرسوم توسط یک کشور است. این نبردها فقط درگیری نظامی رودررو را شامل نمی‌شود. بلکه شامل حملات چریکی و پارتیزنی، نبرد اقتصادی، سایبری، اطلاعاتی، استفاده از جبهه مردمی و ... هم می‌شود.

هر چند آغازگر جنگ ترکیبی، غرب و آمریکا بوده است و ایالات متحده با تمام توان علیه کشورمان ایران دست به این نوع جنگ زده، اما تلگراف مدعی است که ایران هم اخیرا توانسته است همان حربه را علیه آمریکا به کار بگیرد.

تلگراف تاکید دارد که به غیر از ایران، روسیه و چین هم استاد این نوع جنگها هستند و بحران اخیر ایران و غرب در خلیج فارس به خوبی به روسیه و چین این پیام شادی آور را داد که غرب در مقابل این نوع جنگها تا چه حدی ضعیف و شکننده است.

این نشریه انگلیسی در پایان گزارشش تاکید دارد که این نوع نبرد توسط ایران قطعا به متحد اصلی آمریکا یعنی بریتانیا آسیب می‌زند و به خصوص با شروع اختلافات اخیر و مسدود کردن نفتکش ایران توسط نیروهای انگلیسی در جبل الطارق، ممکن است به نفتکشهای بریتانیا در خلیج فارس خسارت وارد شده یا راههای عبورشان، توسط نیروهای ایرانی مسدود گردد. نباید فراموش کرد که تا کمتر از یک ماه دیگر نخست وزیر جدید انگلیس انتخاب می‌شود و این شخص(جرمی هانت یا بوریس جانسون؛ که هردو هم روابط خوبی با ترامپ و ایالات متحده دارند) قطعا با چالشهای بسیاری از جانب ایران و در عرصه اقتصادی و نفتی خواهد داشت.

38

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 9
  • mokhatab
    0

    جنگ قراردادی و غیرقردادی غلط است. به مترجمتان بگویید کلمۀ «کنوانسیونل» را در اینجا باید «متعارف» ترجمه کرد.

    نظرات شما -
    • احسانabedini
      0

      کاملآ درست است

  • محمد رضا
    0

    همش بزرگ نمایی و ایران هراسی است. تا به دنیا و افکار عمومی خودشون بگویند ایران یک تهدید است

  • شاهرخ اکبری
    0

    آمریکا کوچکتر از اونی هست که بخواهد غلطی بکند.

  • مجید
    0

    اتفاقا یکی به ترامپ باید بگه اگه ما باید مراقب باشیم امریکا باید خیلی بیشتر از اینها مراقب باشه وگرنه بلایی سر عزیز دردونه هاش میاد که اون سرش ناپیدا

  • محمدکبیری
    0

    آمریکامثل سگی هست که زیادپارس میکنه،وشغال متحدش انگلیس واسرائیل هم مثل اون زوزه زیادمیکشن ولی بی بوته ها،یادتون باشه که اینجا ایرانه،یکی ازتمدنهاوقدرتهای باستانی جهان وجزء ثروتمندترین وقدرتمندترین کشورهای جهان هستیم حالاکه چهارتاشغال باهم شدین اگه کل کشورهای جهان هم برعلیه ایران بشین هیچ غلطی نمیتونین بکنین،قبرهمه شماتوایران کنده هست عوضیها،بازم بهتون اخطارمیدیم که اینجاایرانه سرزمین پهلوانان ودلیرانه شغالهای بزدل.زنده بادایرانی وایران مقتدر

    نظرات شما -
    • hmd
      0

      همین شغال ها رو اگه حواست بهشون نباشه خیلی خطرناک میشن پس باید همیشه چهار چشمی مراقب شون بود و فاصله رو ازشون تا حد امکان رعایت کرد

    • نگین
      0

      خود بزرگ بینی هم حد و اندازه ای داره پشتیبانی روس جنایتکار که شمال را به یغما برد و هواپیماهای از رده خارجش را به ایران قالب کرد و چقدر از بچه ها را که ورزشکار بودن در هوا از بین رفتند دلخوش نباشید با کدام پشتوانه مردمی دم می زنید اموال ملت به یغما رفت سر توهم مگر می شود در این دوره زمانه یک کشور را محو کرد چرا مردم را بیشتر از این در رنج و تعب می اندازید

  • حسین آرامی
    0

    اقتصاد حرف اوله بنظر من با آمریکا و انگلیس هم میشه کنار اومد وقتیکه با روسیه گدا و چین کمونیست کنار اومد ایم !

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها