حیواناتی که شبیه به فرزندانشان نیستند

برخی حیوانات وقتی به دنیا می‌آیند، هیچ شباهتی به والدینشان ندارند. اما وقتی بزرگ می‌شوند، می‌توان آن‌ها را خانواده نامید.

حیواناتی که شبیه به فرزندانشان نیستند

پنگوئن‌ها

نمی‌توان انکار کرد که بچه پنگوئن‌ها یکی از دوست داشتنی‌ترین موجودات روی زمین هستند و برخلاف والدینشان که بلند و صاف هستند، هنگام تولد بسیار کوچک و پُرزدار هستند. بچه پنگوئن‌ها تا زمانی که بالغ شوند و پرهایشان رشد کند، پُرز دارند تا بتوانند در برابر هوای سرد از خودشان محافظت کنند. اگرچه آن‌ها بسیار پشمالو هستند، اما برای گرم شدن به پدر و مادرشان وابسته‌اند.


فلامینگو‌ها

فلامینگو‌ها قبل از اینکه تبدیل به پرندگان زیبا و صورتی شوند، پر‌های سفید و خاکستری و منقار صافی دارند. وقتی فلامینگو بالغ می‌شود، منقارش به سمت پایین خم می‌شود و پرهایش حدود دو سال بعد به رنگ صورتی درمی آیند.


گراز‌های وحشی

بچه گراز‌ها نسبت به والدین خود مو‌های روشن‌تر و نوار‌های تیره دارند و عاج ندارند. این چیز خوبی است که بچه گراز‌ها با محیط اطرافشان فرق دارند، چون یک گراز ماده می‌تواند ۱۲ بچه به دنیا بیاورد.


خوک خرطوم دار


بچه خوک‌های خرطوم دار مانند گراز‌ها با نشانه‌هایی روی موهایشان به دنیا می‌آیند. والدین آن‌ها پوشش تیره و ساده‌ای دارند، اما بچه‌ها نوار‌هایی دارند که به والدینشان کمک می‌کند مراقب آن‌ها باشند.


میمون برگ نقره‌ای

بچه‌های میمون‌ نقره‌ای، نارنجی هستند، اما دست و صورت و پا‌های سفید دارند. چند روز بعد از تولد کم کم پوست آن‌ها مثل والدینشان سیاه می‌شود. سه تا پنج ماه بعد هم مو‌های آن‌ها از نارنجی به سیاه تغییر می‌کند.

فُک‌های خاکستری


فک‌های نوزاد و بالغ شبیه هم هستند فقط ابعاد و رنگ آن‌ها فرق می‌کند. بچه فُک‌ها کوچک، سفید و پشمالو هستند. اما والدین آن‌ها بزرگ، خاکستری و گاهی خالدار هستند. لایه ضخیم کرک به آن‌ها کمک می‌کند در هوای سرد گرم بمانند تا زمانی که به اندازه کافی چاق شوند. آن‌ها مدت زیادی کوچک نمی‌مانند، چون بااستفاده از شیر مادرشان هر روز ۱.۳ تا ۲.۳ کیلوگرم وزن می‌گیرند.


کاسوآری


این بچه‌های راه راه قهوه‌ای هیچ شباهتی به مادران سیاه شبه دایناسور خود ندارند. شش ماه طول می‌کشد تا کاسوآری‌ها شروع به بالغ شدن کنند و رنگ پرهایشان از قهوه‌ای روشن به تیره تغییر کند و روی سرشان شاخ دربیاورند.


کفشدوزک


این سوسک خزنده در نهایت به کفشدوزک تبدیل می‌شود. پوست لارو بعد از بیرون آمدن از تخم می‌ریزد و سپس لارو به یک گیاه می‌چسبد تا بعد از ۲۱ روز شفیره تشکیل دهد. سپس بعد از ۵ تا ۷ روز، به یک کفشدوزک بالغ تبدیل می‌شود.

منبع: برترین ها

1980

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها