واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند

علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح و قلعه الموت موجب استقبال از سریال مصری «حشاشین» شده و چاره کار را در این دیدند که از سکوهای نمایش خانگی حذف کنند.

واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند

هفته نامۀ 29 سالۀ  «امید جوان»  با اختصاص روی جلد خود به تصویر ایفاگر نقش  حسن صباح  در سریال مصری « حشاشین » منع نمایش آن را به منظور مقابله با تحریف تاریخ بی‌فایده دانسته و نوشته: وقتی خودمان به تاریخ خودمان نپردازیم و سریال نسازیم دیگران این کار را انجام می‌دهند.

    امید جوان با انعکاس دیدگاه خبرگزاری رسمی دولت در دفاع از این ممانعت و بی‌اثر دانستن سریال و نظر مخالف آن به قلم  سید عبدالجواد موسوی  - روزنامه نگار- در بی حاصل بودن این اقدامات به خوانندگان خود قول داده در یکی از شماره های آینده  خسرو معتضد  به تفصیل به این سریال خواهد پرداخت؛ تاریخ پژوه مشهور که خود با ذ بیح‌الله منصوری  نویسنده «قلعه الموت» آشنا بوده پی‌گیر و علاقه مند سریال های تاریخی است. اشتهار اصلی مرحوم منصوری به خاطر کتاب قلعه الموت است که در واقع تلفیق واقعیت و خیال و بیشینه آن زاده ذهن مرحوم منصوری است.

   امید جوان نوشته‌: سابقۀ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح و قلعه الموت موجب استقبال از سریال مصری «حشاشین» شده ولی کار به دستان طبق معمول چاره را در این دیدند که سریال عربی را از سکوهای نمایش خانگی حذف کنند ولی مگر در این روزگار می‌شود مردم را از تماشای آنچه دوست دارند منع کرد؟ بله، حشاشین راوی تاریخ واقعی ما نیست ولی مگر دست کارگردانان ما برای ساخت سریال تاریخی باز است یا صدا وسیما اجازه می‌دهد که با نگاه غیر ایدیولوژیک به تاریخ نگریسته شود؟

   درباره مرحوم منصوری هم یادآور شده: یکی از دلایل محبوبیت و شهرت ذبیح الله منصوری که  افسانه و تاریخ را به هم می‌آمیخت  همان رمان قلعه الموت بود و با این پیشینه استقبال و حداقل کنج‌کاوی درباره این که حشاشین چه تصویری از حسن صباح و باطنی‌ها ترسیم کرده شگفت‌آور نیست.

t7qImnOTC8Yb

منبع: عصر ایران
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • محمود میرشکار
    0

    لعنت بر کسی که این دستورات خودخواهی را می‌دهد می‌ترسند حشاشین بلای جان بی ارزش شان شود

  • م.ع
    0

    خود من تا وقتی حذف نکرده بودن از کنارش رد می‌شدم اما از وقتی حذف کردن رفتم دنبالش ببینم چی بوده و از کجا میتونم ببینم و اصلا قضیه ش چیه!
    بله، وقتی کشور خودمون سریالهای تاریخی نمیسازه بقیه میسازن و به نفع خودشون در افکار جهانی جا میندازن مخصوصا برای نسل آینده.

  • ایمان
    1

    این سریال هیج چیز بدی در مورد ایران نمیگه بلکه با به نمایش گذاشتن ابادانی شهرهای ایران و دانشمندان بزرگی ماننده غزالی، عمرخیام،نظام الملک توسی به تاریخ ایران خدمت میکنه. سوختن اینها به دلایل مذهبی است که این سریال جعلیات مذهبی و خرافات رو نقد میکنه

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها