اشرف بروجردی:

برای حضور زنان در مجلس هزینه شده و ما از آنها انتظار داریم

یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: ما از زنان مجلس انتظار داریم و فکرمی کنیم، برای آنها هزینه شده تا نماینده مجلس شوند نه هزینه مالی بلکه هزینه سرمایه ای.

برای حضور زنان در مجلس هزینه شده و ما از آنها انتظار داریم

اشرف بروجردی درباره عملکرد فراکسیون زنان در سال 1400 اظهار کرد: رویکرد من نسبت به مجلس یازدهم و فراکسیون زنان، این است که اینها اساسا هیچ دیدگاه مشخصی نسبت به مسائل سیاسی و اجتماعی ندارند. کسانی هستند که در یک دایره بسیار محدود زیست و در دایره محدود، عمل کردند. اینهایی که در سطح ملی کار نکردند و تجربه ملی ندارند طبیعتا درک درستی از مسائل ملی نخواهند داشت.

این فعال سیاسی اصلاح طلب افزود: مسئله زنان یک موضوع ملی است؛ امروزه جامعه منتظر تحول در حوزه زنان است. اتفاقاتی که در جامعه رخ داده هرگز نمایندگان را تحریک نکرده که رویکرد خود را تغییر دهند و یا واکنشی و یا حساسیتی نشان بدهند. به نظر من نمایندگان مجلس در این دوره نسبت به موضوعات مورد نظر جامعه و جایگاه بانوان شناختی ندارند و کنشی هم ندارند.

برخی در کابینه هیچ تجربه اجرایی جز حضور در دانشگاه امام صادق ندارند/صنعت را با کره جنوبی آغاز کردیم اما الان کجای کار هستیم!؟/ از کارشناسان زبده با هر گرایش سیاسی استفاده کنیم

بروجردی اظهار کرد: بحث قوانین، مقررات و سن ازدواج و دیه از جمله مواردی است که خانم ها نسبت به آن کار کردند و مبنانی حقوقی آن را درآوردند و روی آن بحث کردند، اما ما از این خواهران عزیز در مجلس شورای اسلامی، واکنشی ندیدیم البته ممکن است واکنشی داشته باشند اما من از فحوای کلام و عکس العمل آنها، چیزی ندیدم. ارزیابی من از تلاش های زنان در این دوره این است که اینها نیاز به آشنایی بیشتر با مباحث زنان دارند. شاید بگویند ما نماینده مردم هستیم و نماینده زنان نیستیم، این حرف حرف درستی است اما نماینده، بخش عظیمی از جامعه (50 درصد) هستند بنابراین باید خواسته های آنها مورد توجه قرار بگیرد و نسبت به آن حساس باشند و تلاش خود را بکار بگیرند تا زنها احساس کنند که نمایندگان واقعی مردم در مجلس شورای اسلامی، حضور دارند.

او در پایان افزود: ما از زنان مجلس انتظار داریم و فکر می کنیم، برای آنها هزینه شده تا نماینده مجلس شوند نه هزینه مالی بلکه هزینه سرمایه ای. زنان فرهیخته ای داریم که می توانند در جایگاه قانونگذاری قرار بگیرند و نتیجه را به نفع زنان پیش ببرند. انتظار ما از نمایندگان زن در مجلس نابجا نیست اما اینکه آیا این حساسیت را دارند یا نه، بستگی به خودشان دارد که چه رویکردی درباره موضوع زنان داشته باشند.

منبع: منیبان
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 11
  • در کشورهای اسلامی متاسفانه فقط در کشور ایران حق وحقوق کارکنان و بازنشستگان پایمال و ضایح می شود چرا؟
    2

    در کشورهای اسلامی متاسفانه فقط در کشور ایران حق وحقوق کارکنان و بازنشستگان پایمال و ضایح می شود چرا؟

  • ناشناس
    2

    سه‌شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۱ ۰۹:۲۵:۲۳
    از سال 1388 تاکنون در زمان خصوصی شدن شرکت مخابرات هر روز در رسانه ها علیه مدیران و مسئولان شرکت مخابرات ایران و تهران به خاطر پایمال و ضایع شده حق و حقوق کارکنان، کارگران و بازنشستگان شرکت شکایت و اعتراض می کنیم و همچنان نیز ادامه دارد ولی متاسفانه در کشور به اصطلاح اسلامی هیچ مقامی، مراجعی و هیچ کسی هم پاسخگو و جوابگو نبودند و نیستند چرا؟

  • ناشناس
    2

    ۲۰ ساله یه لایحه کلی حمایت از زنان خشونت دیده در محیط خانواده رو بعد از کلی جرح و تعدیل نتوانستند تبدیل به قانون کنند...بعد میگن نهاد خانواده برای ما مقدسه....همه ش حرفهای تکراری و بی فایده

  • ناشتاس
    3

    زنان در جنگ ودر انقلاب از مردان پیشرو تر هستند و تمام قوانین باید به نفع آنان باشد در این چهل سال کارهای بزرگی انجام شده به کمک علما میتوان موانع فقهی را از میان برد تازنان را بر جامعه مسلط کرد مردان یاباید شهید شوند یا عابر بانک خوبی باشند یا سرباز مفتی باشند به درد دیگری نمی خورند

  • ناشناس
    3

    مرگ بر تمامی اصلاح طلبان علی الخصوص زنان فحشا طلبش

  • ناشناس
    1

    طبق قانون، زنان مجلس باید صلاحیت وزرا را تایید کنند، که این یکی از موارد ظلم به مردم محروم است، چون بله گفتن زنان به وزرا در واقع یادآور بله گفتنشان در مراسم عقد و عروسی است که هیچ جنبه علمی و حقوقی ندارد، بلکه از روی احساس و عاطفه رای و نظر میدهند.

  • برای حضور زنان در مجلس تاکنون هیچ فایده ای، نتیجه ای، سودی و ارزشی برای مردم و کشور ندارد و تاکنون نداشته است.
    1



    برای حضور زنان در مجلس تاکنون هیچ فایده ای، نتیجه ای، سودی و ارزشی برای مردم و کشور ندارد و تاکنون نداشته است.

  • ناشناس
    1


    هیچکس در کشور تاکنون به دنبال حل مشکلات کارمندان، کارگران، بازنشسته های، مردم و کشور نبوده است و از سال ۱۳۹۲ تاکنون برای همه مردم ایران ثابت شده است.

  • ناشناس
    0

    حضور زنان در هر جامعه و بخشی بزرگترین فاجعه می تونه باشه مملکت داری مرد عمل می خواهد البته نه دزد و رانت خوار و فاسد که با نام دین بخواهد همه چیز را حلال کنه و یک جا ببلعد

  • ناشناس
    2

    سوال اینجاست چرا مخابرات منطقه تهران در سال 96 به بازنشستگان 18 میلیون تومان وام داده است ولی شرکت مخابرات ایران به بازنشستگان 30 میلیون تومان داده است چرا؟

  • ناشناس
    0

    حضور زنان در مجلس باعث افسار گسیختگی فرهنگی در بین ملت میشود. سخنرانی زنان در مجلس مردانه با انواع و اقسام گرایشها، باعث تدوین قوانین کامل و جامع نمیشود، چون مردان در هنگام گوش دادن به حرفهای زنان، حواس شان به چیزهای دیگری معطوف میشود.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها