خواص هل برای معده، دیابت و فشار خون

هل واقعا یکی از ادویه های شگفت انگیز پزشکی است و حتی می تواند درمان طبیعی برای سرطان و دیابت باشد. شرط می بندم بعد از خواندن این مقاله هل را برای همیشه در سبد غذایی خود قرار خواهید داد.

خواص هل برای معده، دیابت و فشار خون

تا به حال از هل در مواد غذایی خود استفاده کرده اید؟ اصلا می دانید هل چه طعمی دارد؟ شاید با خود بگویید هل چیست؟ هل که در اغلب موارد به آن ملکه ادویه ها نیز گفته می شود یکی از رایج ترین ادویه هایی است که در خانه هندی ها یافت می شود اما این ادویه در سایر کشورهای جهان نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

دانه های هل طعم گرم و بسیار خوشبویی دارند و همین امر باعث می شود استفاده از آن ها طعم مطبوع، منحصر به فرد و شیرینی را به مواد غذایی یا نوشیدنی ها ببخشد.

این ادویه به طور گسترده ای برای تسکین مشکلات گوارشی و کمک به هضم و بهبود بوی دهانمورد استفاده قرار می گیرد. بیشتر زنان و مردان هندی برای حفظ تازگی بوی دهان خود از هل به جای نعناع استفاده می کنند.

خوب همانطور که می دانید سه نوع هل در بازار به فروش می رسد: هل سبز، هل سیاه و هل ماداگاسکار.

بیشتر دستورات تهیه مواد غذایی از هل سبز استفاده می کنند. به طور کلی این گزینه گران تر از سایر ادویه هاست اما زیاد نگران نباشید شما می توانید از آن به خوبی استفاده کنید. هل یکی از موادی است که مواد شیمیایی گیاهی بسیار قدرتمندی در خود دارد و سرشار از منگنز است. منگنز یکی از مواد معدنی است که به بدن کمک می کند بافت های همبند، استخوان ها و هورمون های جنسی را تشکیل دهد.

این ماده همچنین برای عملکرد طبیعی اعصاب و مغز ضروری است و نقش مهمی در متابولیسم کربوهیدرات ها، متابولیسم چربی، جذب کلسیم و تنظیم سطح قند خون بازی می کند. تنها یک قاشق غذاخوری از هل می توانید ۸۰ درصد از نیاز روزانه بدن به منگنز را تامین نماید.

هل واقعا یکی از ادویه های شگفت انگیز پزشکی است و حتی می تواند درمان طبیعی برای سرطان و دیابت باشد. شرط می بندم بعد از خواندن این مقاله هل را برای همیشه در سبد غذایی خود قرار خواهید داد.

۷ مورد از خواص هل برای بدن:
هل می تواند به درمان شرایط معمولی و نیز بیماری های حاد و جدی کمک کند. این موارد عبارت است از:

بوی بد دهان:

هل یکی از درمان های خانگی موثر برای بهبود بوی بد دهان است. جویدن دانه های هل می تواند هرگونه بوی بدی که از دهان بیرون می اید را نابود کند. حتی بعضی از آدامس ها از هل برای بهبود بوی بد دهان استفاده می کنند.

کرم خوردگی دندان ها:

هل نه تنها می تواند باکتری هایی که باعث ایجاد بوی بد در دهان شده اند را نابود سازد بلکه قادر است از توسعه کرم خوردگی دندان پیشگیری کند و حتی کرم خوردگی و تخریب دندان ها را معکوس نماید. این ماده همه مزایای پاک کنندگی آدامس را دارد و معایب آن همچون چسبندگی را در خود ندارد.

سرطان:

تحقیقات نشان می دهد زمانی که صحبت از سرطان به میان می آید هل پتانسل مبارزه با آن را دارد.

مطالعات حیوانی نشان می دهد هل به عنوان عامل پیشگیری عمل می کند یا اینکه می تواند برای به تاخیر انداختن، مهار کردن یا برعکس نمودن تشکیل سرطان عمل کند.

به طور کلی مواد شیمیایی گیاهی موجود در هل همچون cineole و لیمونن می تواند نقش محافظتی در برابر پیشرفت سرطان داشته باشد.

فشار خون:

هل می تواند به کاهش فشار خون در افراد که یک نکته کلیدی برای حفظ سلامت قلب و کلیه هاست کمک کند. یکی از مطالعات انجام شده حدود ۲۰ نفر از افرادی که به تازگی با پرفشاری خون مرحله اول شناسایی شده بودند را مورد بررسی قرار داد. در این مطالعه سه گرم از پودر هل هر روز در دوز تقسیم بندی شده برای ۱۲ هفته مورد استفاده قرار گرفت. نتایج حاصل از آن عالی بود. هل نه تنها به افراد کمک کرده بود فشار خون سیستولیک و دیاستولیک و فشار خون میانگین خود را کاهش دهند بلکه وضعیت آنتی اکسیدان ها را تا ۹۰ درصد بیشتر کرده بود.

دیابت:

همانطور که در قسمت های قبلی مقاله نیز ذکر کردیم هل سرشار از منگنز است و همین امر باعث می شود این ماده یک انتخاب عالی برای افراد دیابتی و افرادی که با مشکلات مرتبط با قند خون دست و پنجه نرم می کنند باشد.

تحقیقات انجام شده نشان می دهد افرادی که با دیابت شناسایی می شوند معمولا سطح منگنز اندکی دارند. هنوز معلوم نیست وجود دیابت باعث کاهش سطح منگنز می شود یا اینکه سطح پایین منگنز در چنین شرایطی دخیل است یا خیر. به هر حال، اضافه کرد منگنز به رژیم غذایی ایده هوشمندانه ای برای دیابتی هاست به همین خاطر است که شما باید از این ادویه به عنوان بخشی از رژیم غذایی دیابتی خود استفاده کنید.

سیستم گوارش:

هل یک درمان سنتی در طب چینی و آئوردایی است که می توان از آن برای بهبود مشکلات گوارش همچون درد شکم استفاده کرد اما علم نیز از این موضوع پشتیبانی می کند.

مطالعات نشان می دهد هل زمانی که صحبت از کمک به حل مشکلات گوارشی به میان می آید رتبه بالاتری نسبت به سایر ادویه ها خواهد داشت.

عصاره متانولی از ادویه ها یکی از مواردی است که می تواند در کنترل اختلالات معدی روده ای همچون اسیدیته، گاز، گرفتگی شکمی و نفخ مفید باشد.

مطالعات نشان می دهد هل خاصیت محافظت کنندگی از معده را دارد و به بهبود زخم معده کمک می کند.

آسم:

هل می تواند افرادی که با مشکلات تنفسی همچون آسم روبرو هستند را هم بهبود ببخشد.

یکی از مطالعات انجام شده بر روی مدل های حیوانی نشان می دهد ادویه ها مانع از اثرات برونشیتی می شوند. این موضوع بدین معنی است که چنین موادی می تواند مقاومت مسیرهای هوایی را کاهش دهد و جریان هوا در ریه ها را بیشتر نماید. اساسا، هل می تواند نفس کشیدن را راحت تر کند. این موضوع برای افرادی که از آسم و سایر مشکلات تنفسی همچون تنگی نفس رنج می برند بسیار مهم است.

ارزش تغذیه ای هل:
هل متعلق به خانواده زنجبیل هاست.یک قاشق غذاخوری از آن در برگیرنده موارد زیر خواهد بود:

۱۸ کالری

۴ گرم کربوهیدرات

۶ گرم پروتئین

۴ گرم چربی

۶ گرم فیبر

۶ میلی گرم منگنز

۸ میلی گرم آهن

۱۳ میلی گرم منیزیم(۳.۳ درصد از نیاز روزانه بدن)

۴ میلی گرم روی(۲.۷ درصد از نیاز روزانه بدن)

۲۲ میلی گرم کلسیم( ۲.۲ درصد از نیاز روزانه بدن)

۶۵ میلی گرم پتاسیم(۱.۹ درصد از نیاز روزانه بدن)

۱۰ میلی گرم فسفر( ۱ درصد از نیاز روزانه بدن)

عوارض احتمالی و هشدارهایی در مورد هل:

هل زمانی که از طریق دهان در مقادیر معمول مصرف می شود می تواند برای بیشتر افراد امن باشد.

عوارض جانبی رایج و خاصی برای این ادویه زمانی که به طور طبیعی مصرف می شود گزارش نشده است. اگر سنگ کیسه صفرا دارید، نباید از هل به عنوان دارو استفاده کنید. دانه های آن ممکن است درد را در این شرایط بدتر کند. امنیت دارویی این ادویه برای زنان باردار و شیرده هنوز مشخص نیست. اگر باردار هستید یا به کودک خود شیر می دهید بهتر است از مقادیر کم هل در مواد غذایی استفاده کنید.

منبع: مشرق نیوز

1261

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت خبرفوری هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت خبرفوری هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد