ورود ۱۳ تن شمش طلا با تعرفه صفر به کشور

معاون صنایع عمومی وزیر صنعت گفت: معاونت صنایع عمومی ۲۲ برنامه راهبردی برای صنایع مختلف تدوین کرده که تاکنون پنج برنامه آن رونمایی شده است و امروز شاهد رونمایی این برنامه راهبردی در صنعت طلا و جواهر در نمایشگاه بین المللی مشهد بودیم.

ورود ۱۳ تن شمش طلا با تعرفه صفر به کشور

محمد مهدی برادران در نشست میز کشوری توسعه صنعت مصنوعات طلا، نقره و جواهرات اظهارداشت: ششمین برنامه اختصاص به صنعت مصنوعات طلا، نقره و جواهرات یافت که در تدوین آن از نظرات بخش های خصوصی نیز بهره گرفته شده ، برنامه راهبردی چهار ساله برای تولید، صادرات و واردات این صنعت ارایه می‌دهد این درحالی است که برای تحقق این برنامه نیازمند یک شورا به عنوان کارگروه راهبردی آن متشکل از فعالان بخش خصوصی و مدیران دستگاه‌های اجرایی دست‌اندرکار هستیم.

محمدمهدی برادران با اشاره به قانون برنامه هفتم توسعه و توجه ویژه آن به حوزه طلا افزود: در این برنامه بانک مرکزی به عنوان متولی مبادله طلا در نظر گرفته شده در هشت ماه گذشته با مصوبه دولت 13 تن شمش طلا با تعرفه صفر وارد کشور شده تا بازار طلا به آرامش برسد، لذا اکنون بهترین فرصت برای جهش و رشد مصنوعات طلا در کشور بوجود آمده است.

وی ادامه داد: دولت سیزدهم بنا به تاکید رئیس جمهور، خادم ملت و مردم است و اگر تفکراتی از دولتهای گذشته به این دولت ارث رسیده باید با نگاه و رویکرد خدمت تغییر کند.

برادران بر ضرورت شناسنامه دار کردن مصنوعات طلا و نقره و جواهر بیان کرد: مصنوعات طلا و آثار هنری در همه جا شناسنامه دار هستند و در صورت تحقق این موضوع در کشور، می توان از آنها برای سپرده گذاری در بانک بهره گرفت تا سرمایه گذاریها را مطمئن کند.

معاون وزیر صنعت ،معدن و تجارت بهترین فرصت اقتصادی و گمرک برای حوزه طلا را در کنار افغانستان دانست و افزود: نیروی انسانی کاربلد در شهر مشهد به عنوان شهر جهانی گوهرسنگها وجود دارد.

برادران به نیروی متخصص در حوزه صنعت طلا و جواهر و نقره و ظرفیت اشتغال این بخش اشاره داشت و گفت: باید ظرفیت بالای استادکاران این رشته صنعتی به عنوان عناصر خلاق اهمیت زیادی داشته باشد و نباید زمینه‌ای ایجاد شود که این افراد از این بخش خارج شوند، همچنین با تاکید بر لزوم اجرای تبصره چهار ماده 18 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز این نشست که نماینده ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز حضور دارد، محل تضارب آرا است تا بتوان در اجرای این بند قانونی به تفاهم رسید.

وی همچنین عملیاتی شدن شهرک‌های تخصصی طلا و نقره و جواهر، استفاده اتحادیه ها از اوراق سپرده طلا، استفاده از سامانه جامع تجارت، یکسان سازی در برخورد با سکه های تقلبی، پیگیری برای جذب مشوق های سازمان توسعه تجارت، بهره گیری از بانک کارگشایی در استانها به منظور ارزش گذاری فلزات گرانبها را از فعالان اقتصادی خواستار شد و گفت:  تامین امنیت صنف طلا مهمترین است و در دوره ناامنی‌ها بیشترین فشار بر صنف طلا و جواهر وارد می شود، لذا باید سازمان بسیج اصناف همواره در کنار اتحادیه طلا باشد و امنیت آن را تامین کند.

 

 
منبع: تسنیم
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • 🐜
    0

    از کدام معبدا وارد ایران شد نام آن کشورفروشند ذکر نشده

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      ته انباربوده وارداتی نیست آخرین میراث پهلوی ها

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها