اعتراض کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران به افزایش سن و سابقه بازنشستگی

رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران نوشت: اگر دولت و مجلس دلشان برای تامین اجتماعی می سوزد باتوجه به حکم رهبرنظام در بند۴سیاستهای کلی تامین اجتماعی همین امروز مصوب کنند و اقدام جدی و موثری و عملی انجام دهند و‌کل حق بیمه های مربوط به دولت در سال جاری را نقدا و یکجا به تامین اجتماعی تادیه کنند.

اعتراض کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران به افزایش سن و سابقه بازنشستگی

دکتر سمیه گلپور  در یادداشتی برای عصر خبر نوشت:

1- قوانینی مانند قانون بازنشستگی دایمی است و نمیشود در یک قانون موقت آنها را تغییر داد و این امر خلاف سیاستهای کلی نظام قانونگذاری است مضافاً به اینکه در سیاستهای کلی تامین اجتماعی که توسط مقام معظم رهبری ابلاغ گردید در بند ۳ آن به لزوم پایبندی به حقوق و تعهدات بین نسلی تصریح شده است.

2-هر تغییری باید از طریق گفتمان سه جانبه صورت گیرد و حداقل دولت باید از طریق همین ارکان فعلی که خیلی هم سه جانبه نیست هم این تغییرات را اقدام نکرده و تشکل ها را نه مجلس به مذاکره طلبید و نه دولت، و جلساتی هم که نمایندگان کارگری در این موضوع تلاش کردند که با نمایندگان خود در این موارد گفتگو کنند با اصرار نمایندگان کارگری برگزار شد و نه نمایندگان محترم....

3- اینکه در اصلاحات بیمه ای اول اصلاحات سیستماتیک باید باشد و بعد پارامتریک یعنی اول باید نظام چند لایه شکل بگیرد و بعد بروند سراغ اصلاحات پارامتریک.

4-باید مشخص شود وضع موجود صندوق‌ها و به ویژه سازمان تامین اجتماعی فقط و فقط مربوط به پایین بودن سن و سابقه است یا عوامل دیگری نظیر عدم پرداخت بموقع و نقدی حق بیمه های سهم دولت یا فقدان نظام چند لایه و در سال تحمیل اقشار خاص به سازمان در دهه ۶۰و۷۰دولت تعدیل نیروی انسانی انجام داد و این کارمندها به سازمان تامین اجتماعی تحمیل شدند و بلافاصله بازنشست شدند و....

5-  اگر دولت و مجلس دلشان برای سازمان تامین اجتماعی می سوزد باتوجه به حکم رهبرنظام در بند۴سیاستهای کلی تامین اجتماعی همین امروز مصوب کنند و اقدام جدی و موثری و عملی انجام دهند و‌کل حق بیمه های مربوط به دولت در سال جاری را نقدا و یکجا به سازمان تادیه کنند و بدهی های قبلی مربوط به پنجاه سال گذشته را هم نقدا و یکجا بپردازند.

اگر واقعا دلسوز سازمان هستندعوامل دیگر نظیر اثرات تحریمها و حصر اقتصادی ظالمانه نیروی کار غیر مجاز خارجی واردات بی رویه و قاچاق افسارگسیخته عدم رشد سرمایه گذاری در دهه قبل و...همگی باعث کاهش تولید و‌کاهش اشتغال و در نتیجه عدم افزایش بیمه شده گردیده و ناترازی صندوقها که باید اثرات  آنها را دید و دولت جبران کند و فقط مشکل سن و سابقه نیست.

همچنین خصوصی سازی های غیر اصولی در دودهه قبل بدون محاسبه حق و حقوق کارمندان دولت در قیمت‌گذاری شرکتهای واگذاری باعث ورشکستگی صندوقهای کارمندی دولتی شده و فقط مشکل سن و سابقه نبوده است.

منبع: عصر خبر
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 5
  • ناشناس
    0

    آقایان جوش نزنید هر کاری کنید این قانون رو تصویب مکنن و کردن دستور داد شده

  • عبدلله
    0

    چرا این بلا رو بر سر ما آوردند گناه ما چه بود

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      گناهمان در صحنه بودن است خدا همه شون رو لعنت کنه حق مونه باز هم مخملی هشتاد میلیون رد دیدن ولی مردم خودشون هنوز نمی بینن فقط پالون مون کم بود که اون رو هم بامون با این قانون تدارک دیدن

  • ناشناس
    0

    چطوری موقع تصمیم در مورد حقوق دولت کاره نیست حالا وکیل شده چرا ورشکستگی صندوقها را در میزان زیاد دختران مطلقه صوری و غیر صوری ارزیابی نمیکنین امیدی مگه برای کارگر حداقلی یا بیمه پرداز آزاد و غیره میمونه که سن امید فکر میکنین رفته بالا برای اشراف بله سن امید بالاست.

  • محسن
    0

    آخه مجلس کدوم قانون رو تصویب کرده که به نفع مردم باشه الان قانونهاشون در مورد سامان دهی افغانها و آسایش و رفاه اونا و حتما شغل به فرزندان ایثارگران و سهمیه های متفاوت زمیت به فرزند آوران. فک نمیکنن جوونی که ازدواج کرده هنوز مسکن ملی براش نساختن حالا چطور بچه بیاره.. حالا سن بازنشستگی رو زیاد میکنن تا صندوقها رو نجات بدن نیمی از مستمری بگیران طلاقهای صوری اند. آنها را پیدا و جریمه کنید. اگر جند مغز متفکر را در راس امور میگذاشتند وصع بهتر میشد.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها