حمایت وزیر پیشنهادی علوم از مهاجرت دانشجویان به خارج از کشور

وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری معتقد است نباید مانع مهاجرت و رفتن دانشجویان علاقه‌ مند به خارج از کشور شد چرا که چنین کاری موجب قرار گرفتن علم در یک دایره بسته خواهد شد.

حمایت وزیر پیشنهادی علوم از مهاجرت دانشجویان به خارج از کشور

به گزاراش خبر فوری به نقل از ایرنا، منصور غلامی در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در صورت رای اعتماد مجلس به وی برای کاهش میزان مهاجرت نخبگان از کشور افزود: وزارت علوم هیچ منعی برای مهاجرات دانشجویان ندارد.
وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به آموزه ‌های اسلامی و حدیث پیامبر در خصوص یادگیری علوم در دورترین نقاط دنیا گفت: نگرانی در حوزه مهاجرت وقتی ایجاد می ‌شود که ما در کشور نتوانیم از این متخصصان و فارغ ‌التحصیلان دانشگاهی بهره بگیریم ولی اگر این دانشجویان برای تحصیل از کشور خارج شوند و مجددا پس از اتمام تحصیل خود به کشور بازگردند، این موضوع نه تنها اشکال و ایرادی ندارد بلکه در برخی موارد مفید هم است.
غلامی تاکید کرد: یکی از مباحث مهم پیش روی وزارت علوم طی چهار سال آینده، ایجاد انگیزه برای بازگشت دانشجویان مهاجرت ‌کرده تحصیلی است.
به گزارش خانه ملت، وی با تاکید بر اینکه نباید مانع مهاجرت و رفتن دانشجویان علاقه‌ مند به خارج از کشور شد، عنوان کرد: در این صورت وضعیت علم و دانش در کشور در یک دایره بسته قرار خواهد گرفت و هیچ‌ گاه پیشرفتی در جهت علمی برای ما حاصل نخواهد شد.
وی ادامه داد: مگر فرزندان ما برای بازگشت به کشور چه چیزی می‌ خواهند؟ آن‌ ها برای بازگشت به کشور شغل، درآمد متناسب با شرایط کاری و آسایش فکری می‌ خواهند که اگر این موارد فراهم شود، تمام کسانی که مهاجرت تحصیلی کرده‌ اند به کشور باز می ‌گردند.
منصور غلامی وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1332 در شهر همدان در خانواده ای مذهبی و متدین متولد شد، مدرک کارشناسی خود را در سال 1355 در رشته ترویج و آموزش کشاورزی از مدرسه عالی کشاورزی همدان گرفت و از سال 1359 تا 1360 عضو جهاد سازندگی همدان و مسئول اردوگاه روستایی بود.
وی همچنین از سال 1360 تا 1362 سرپرست دانشکده کشاورزی شهرکرد وابسته به دانشگاه اصفهان و عضو جهاد دانشگاهی اصفهان بود.
غلامی در سال 1364 مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته علوم باغبانی از دانشگاه تربیت مدرس گرفت و از همان سال تا 1367 ریاست دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا را عهده‌ دار بود.
وی پس از آن به مدت دو سال معاونت اداری و مالی دانشگاه بوعلی سینا را بر عهده داشت و بعد از آن مجددا به مدت یک سال رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا شد.
غلامی در سال 1370 برای تحصیل در مقطع دکتری به دانشگاه آدلاید استرالیا رفت و سال 1374 در مقطع دکتری رشته علوم باغبانی از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شد و به ایران بازگشت.
وی پس از بازگشت به ایران مجددا به مدت یک سال معاون اداری و مالی دانشگاه بوعلی سینا شد و پس از آن ریاست دانشگاه بوعلی سینا را عهده‌دار بود.
غلامی اکنون نیز رئیس دانشگاه بوعلی سینا است.

15

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها