فقط محیط خانواده باید جایگاه بروز "جذابیت‌های جنسی" زن و مرد باشد

فروغ نیلچی‌زاده، با بیان اینکه حامیان کاذب زنان و مخالفان حجاب مدعی هستند که حجاب یک مسئله ضد جنسیتی است، اظهار کرد: آنها مدهی هستند که حجاب باعث محدودیت زنان و به نفع مردان است.

فقط محیط خانواده باید جایگاه بروز "جذابیت‌های جنسی" زن و مرد باشد

این کارشناس فرهنگی افزود: نکته انحرافی در این ادعا این است که حجاب مسئله‌ای جنسیتی و محدودکننده یا به نفع مردان نیست بلکه مسئله‌ای فرا جنسیتی و به نفع خانواده است و مسئله پوشش زن یا مرد در راستای استحکام خانواده و به دنبال آن جامعه است.

نیلچی‌زاده با اشاره به جنگی که بر علیه حجاب به راه افتاده است، تصریح کرد: جنگ امروز بر علیه حجاب است اما در واقع با تخریب این اصل به دنبال نابودی خانواده هستند.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: به گفته ویلیام گاردنر یکی از اساتید برجسته دانشگاه کانادا این موج تخریبی که بر علیه حجاب راه افتاده بر له یا علیه زن و مرد نیست بلکه هدف، نابودی خانواده است و در حقیقت سعی دارند در شیوه‌های مدرن و پست مدرن خانواده را به عنوان مدلی متحجرانه معرفی کنند.

نیلچی‌زاده با بیان اینکه وضعیت تشکیل خانواده در اروپا به چه صورتی است، یادآور شد: در اروپا و آمریکا اگر زن و مردی قصد تشکیل زندگی مشترک را داشته باشند، قوانین به صورتی تدوین شده‌اند که این امر را بسیار دشوار و مخاطره‌آمیز کرده‌ است؛ به عنوان مثال در این جوامع با اخذ مالیات یا ایجاد انواع محدودیتها و در مقابل با ارائه الگوهای انحرافی جایگزین مانند همجنس‌گرایی و ازدواج با حیوانات و عرفی کردن این رفتارهای مذموم به دنبال حذف خانواده هستند و غرب با رسانه‌ها و پادو‌های خود قصد دارد ایران را نیز شبیه خود کنند.

وی با بیان اینکه ارتباط مستقیمی بین حجاب و استحکام خانواده وجود دارد، متذکر‌ شد: حجاب یک حلقه مهم از زنجیر سلامت تمدن و پایداری خانواده است؛ حجاب یک رفتار اجتماعی است که با تقویت حیا در بین زنان و مردان، از اینکه جامعه به جایی برای نمایش جذابیت‌های جنسی شود، جلوگیری می‌کند؛ محیط امن خانواده است که جایگاه بروز جذابیت‌های جنسی و فردی زن و مرد است.

این فعال حوزه زنان با بیان اینکه در هر کشوری یک حدی از پوشش الزامی است، گفت: سال گذشته در یکی از ایالات آمریکا‌، پلیس از ورود دو دختر به دلیل پوشش نامناسب و غیرمناسب برای مکان عمومی، جلوگیری کرد یا در زمان پهلوی برای مردانی که با زیرشلواری در جامعه ظاهر می‌شدند، جریمه تایین کرده بود اما متاسفانه اگر امروز شاهد این برخورد‌ها در جامعه باشیم، حامیان کاذب حقوق زنان و آزادی جیغ بنفش می‌کشند.

نیلچی‌زاده درباره ابعاد حجاب خاطر‌نشان کرد: حجاب دو بعد هنجاری و ارزشی دارد؛ هنجاری به این معنا که باید با تدوین قوانینی‌، یک پوشش حداقلی که ضمانت اجرا هم دارد شکل بگیرد و با پیگیری و اجرا، این اصل تبدیل به یک هنجار اجتماعی شود؛ بعد ارزشی آن هم یعنی، رعایت حجاب و التزام به آن برای هر فردی امری درونی و ارزشمند تلقی شود که از بعد هنجاری ضروری‌تر است.

نیلچی‌زاده گفت: در هر کشوری قوانینی وجود دارد و ما نباید به تصور اینکه حجاب مانعی برای حذب توریسم است اعتقادات و آداب اجتماعی خودمان را قربانی کنیم.

منبع: تسنیم

منبع: تسنیم

728

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها