مسکن مهر برای تأمین خدمات پایدار چقدر اعتبار نیاز دارد؟

از سال 92 تاکنون، علاوه بر 902 هزار واحد مسکن مهر، بیش از یک میلیون و 300 هزار واحد مسکونی بهره‌مند شدند که در کل 2 میلیون 207 هزار واحد مسکن مهر از خدمات وزارت نیرو برخوردار شدند.

مسکن مهر برای تأمین خدمات پایدار چقدر اعتبار نیاز دارد؟

به گزارش خبر فوری به نقل از تسنیم ، رضا اردکانیان وزیر نیرو امروز در مراسم کلنگ‌زنی خط انتقال آب از روستای کلان به پردیس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تأمین آب شرب پردیس و مسکن های مهر به طور جدی در وزارت نیرو پیگیری می‌شود.

وی اظهار کرد: 2 میلیون و 332 هزار واحد مسکن مهر در کشور وجود دارد که تا سال 92 و ابتدای دولت یازدهم، وزارت نیرو خدمات لازم را برای 902 هزار واحد مسکن مهر فراهم کرده بود و برای این کار بالغ بر 580 میلیارد تومان هزینه شده است.

وزیر نیرو اضافه کرد: از سال 92 تاکنون، علاوه بر 902 هزار واحد مسکن مهر، بیش از یک میلیون و 300 هزار واحد مسکونی بهره‌مند شدند که در کل 2 میلیون 207 هزار واحد مسکن مهر از خدمات وزارت نیرو برخوردار شدند.

اردکانیان افزود: در این فاصله، 56 درصد کل مسکن مهر در کمتر از پنج سال از این خدمات با یک هزار و 340 میلیارد تومان هزینه بهره‌مند شدند که 95 درصد واحدها این خدمات را در اختیار دارند و پنج درصد باقی در حال انجام است.

وی ادامه داد: علاوه انشعابات، خدمات پایدار شامل تصفیه‌خانه کامل آب، تصفیه‌خانه فاضلاب، پست‌های فشار قوی و... اعتبارات بیشتری نیاز است که مبلغی بالغ بر چهار هزار و 100 میلیارد تومان دیگر برای تأمین خدمات پایدار نیاز است.

وزیر نیرو ادامه داد: فارغ از اینکه آب آشامیدنی با چه سختی‌هایی تهیه می‌شود، از آب‌های زیرزمینی، سطحی، قیمت تمام‌شده و حتی استفاده از آب بطری در مواقع سخت و اضطراری، اولین منبع برای صنعت و کشاورزی پساب است.

اردکانیان اضافه کرد: کشورمان در حال حاضر، بیش از 6 هزار میلیارد مترمکعب آب مصرفی در بخش‌های شرب و بهداشتی دارد که از این مقدار، چهار میلیارد و 300 میلیون مترمکعب آن پساب تولید می‌شود.

وی تصریح کرد: امروزه در ادبیات مربوط به منابع زیست‌محیطی دنیا، کلمه پساب و فاضلاب در حال حذف شدن است؛ اما این ماده نیز به‌عنوان آب و با رنگ مختلف استفاده می‌شود.

وزیر نیرو مطرح کرد: امروز 20 میلیون هکتار اراضی کشاورزی در دنیا با پساب آبیاری می‌شود که در برخی نقاط شیوه‌های مطمئنی نیست و مشکلاتی را ایجاد کرده؛ اما برنامه دنیای بدون گرسنه که جزو اهداف توسعه پایدار و استفاده جدی‌تر از پساب است؛ زیرا عدم استفاده از پساب موجب آلوده‌تر کردن منابع محدود آب شیرین دنیا هم می‌شود.

اردکانیان در پایان عنوان کرد: در چنین شرایطی، پردیس برای ما فرصتی است که سرمایه‌گذاری‌هایی را در زمینه فاضلاب و برداشت پساب انجام دهیم.

15

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها