خطر مرگ در کمین سازندگان سریال ها

نشست خبری سریال تلویزیونی «هم‌ بازی» در ساختمان روابط عمومی صداوسیما برگزار شد.

خطر مرگ در کمین سازندگان سریال ها

در این نشست نوید محمودی (تهیه‌کننده)، سروش محمدزاده (کارگردان) و تعدادی از بازیگران سریال حضور داشتند.

نوید محمودی، تهیه‌کننده سریال در این نشست گفت: «هم بازی» حاصل تلاش ویژه گروه فیلم و سریال شبکه دو سیما بود. ما دوست داشتیم که در نوروز مردم یک سریال تازه ببینند. هیچ کاری بی نقص نیست و ما از آنچه که از مردم و همکارانمان شنیدیم سعی می‌کنیم به عنوان تجربیات استفاده کنیم.

او اعلام کرد، سریال همبازی تا شب قبل از ماه مبارک رمضان پخش می‌شود و در این بخش از شبکه‌های دیگر جلو هستیم، چون سریال تکراری پخش نمی‌کنیم.

محمودی درباره تیتراژ سریال که از ملودی افغانی و با صدای خواننده‌ای افغانستانی استفاده شده بود، توضیح داد: یکی از مهمترین اتفاقات اجتماعی که همراهی ایران و افغانستان را نشان داد، موضوع حمله ننگین به دانشگاه کابل و مساله «جان پدر کجاستی؟» بود. من دوست داشتم شخصیتی داشته باشیم که افغان باشد و موضوع «جان پدر کجاستی؟» در این شخصیت اتفاق بیفتد و به این صورت از آهنگی افغانی استفاده کنیم. من افغان تبار هستم و احساس می کردم در جایی باید به این موضوع ادای دین شود و درباره‌اش کار شود. آقای وحید قاسمی از بزرگان موسیقی افغانستان هستند. ایشان کانادا بودند اما بلافاصله پاسخگو شدند. گفتند ترانه جدید بسازیم اما من دوست داشتم ترانه‌ای که ۳۷ سال پیش شنیدم کار شود و طوری باشد که حتما یک ساز افغان را بشنویم.

این تهیه کننده اظهار کرد: فکر می‌کنم اتفاق بزرگی در رسانه افتاده است؛ بخشی از آن به علاقه‌مندی من می‌برمی گردد اما مدیران همکاری کردند و کاری درست شد که ما در شبکه‌های اجتماعی می‌بینیم. صحنه «جان پدر کجاستی؟» در صفحه خود من حدودا بیش از ۲۰۰ هزار بار دیده شد. برای اولین بار این دوستی و همگرایی را ما به معنای واقعی دیدیم. این سریال کمک می‌کند تا در ایران و افغانستان از موسیقی ها و کاراکترهای مشترک استفاده شود. ما زبان مشترک داریم که موهبت بزرگی است و چه بهتر که از آن استفاده کنیم.

محمدزاده، کارگردان سریال «هم بازی» درباره ارتباط با مخاطبان سریال گفت: در تماس با مردم در واحد ۱۶۲ لحظات خوبی را گذراندیم و تجربه عجیب و جذابی بود. من تقریبا از ۱۰ استان ایران تماس داشتم. آقای محمودی حدود دو ـ سه ماه قبل از ورود من، طراحی کار را انجام داده بودند. وقتی از من خواستند تا در مورد سریال صحبت کنیم، زمان زیادی نداشتیم اما با حمایت مدیران شبکه دو و گروه بازیگران و عوامل موفق شدیم تا کاری درخور و در سطح استانداردهای تلویزیون انجام دهیم؛ البته کار بی نقص نیست اما سعی می‌کنیم در کارهای آینده نواقص جبران شود.

او ادامه داد: در بازخوردهایی که گرفتم و پرس و جوهایی که از مردم و بیننده‌ها داشتم، بیش از ۸۰ درصد رضایت خود را اعلام کردند و دوست داشتند که ادامه دار باشد. من در این سطح تجربه سریال سازی نداشتم البته تجربه سریال سازی برای استان‌ها را داشتم اما تجربه خوشایندی بود.

محمدزاده درباره خطر کرونا برای بازیگران و عوامل سریال نیز گفت: خطری که بازیگران و عوامل را تهدید می‌کند غیرقابل انکار است. اولویت ما سلامت بازیگران و عوامل بود. آقای محمودی در چندین نوبت از گروه تست گرفتند و خوشبختانه برای کسی اتفاقی نیفتاد و همه به سلامت عبور کردند اما مجبور بودیم در جاهایی از یکسری خواسته‌هایمان عبور کنیم تا سلامت کسی به خطر نیفتد.

منبع: ایسنا

72

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 13
  • رضارشوتی
    0

    سلام بسیارعالی بودموفق باشیددرپناه حق

    نظرات شما -
    • رضا
      0

      صد باربهترازفیلم هایی مثل گاندو می باشدچون به واقعیت هامی پردازد که درجامعه مردم باآنها درگیرهستن نه مثل گاندوکه یک سری عقده گشایی وافکارتخیلی وکینه توزی ونقاق رارواج می دهد.

    • ناشناس
      0

      می بینم که افغانی ها تحلیل گر فیلم و سریال هم شدن.برو بدبخت معلومه هیچی از فیلم و سینما حالیت نیست.

  • ###
    0

    سریال خوبی هست .در مورد زوایای پنهان شخصیت افراد خوب کار شده .ممنون از سازندگان سریال و بازیگران که تو این شرایط کرونا کار جمعی انجام دادند .

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      سریالی فوق العاده مزخرف با حرام کردن بیت المال. اینایی که مثبت میدن افغانی هستن.بهتر بود این سریال از تلویزیون افغانستان براشون پخش می شد.

  • ناشناس
    0

    والله خوبه افغانیا ایران رو گرفتن رفت.خاک بر سر مردم ایران!

    نظرات شما -
    • رضا
      0

      ماچنین حسی از مردم زحمت کش ومظلوم افغان نداریم پس فقط برای سطح سرخودت خاک سفارش بده ناشناس محترم

    • ناشناس
      0

      رضا افغانی خاک بر سر خودت.جنایات افغانی ها رو هم ببین .هرچند چون خودت افغانی هستی توقع زیادیه.البته مردم ایران که نسبت به همه چیز بی تفاوتن و بعد می فهمن چه بلایی به سرشون اومده

    • ایرانی
      0

      مظلومتر از مردم ایران وجود نداره.بیخود از زبون ایرانیها پاچه خواری افغانی ها رو نکن.این حقه ها دیگه قدیمی شده.

  • اشنا
    0

    دستتان درد نکند در حد قابل قبولی بود و جذاب همه قسمت‌های سریال را دنبال می کردم

  • ....
    0

    خب ایرانیها هم کانادا رو گرفتند رفت . آدم درست و موفقی بوده و تلاش کرده حالا چه ایران چه هر جای دیگه دنیا . من کلی دانش آموز تبعه افغان داشتم خیلی مودب و عالی بودند تو درسهاشون خب همین ها اگر بتونند آینده هم فرد کارآمدی برای ایران یا کشور خودشون باشند مگر اتفاق بدی هست .کوچکترین بی ادبی و گستاخی از بچه هاشون ندیدم و آرزوی قلبی دارم که همه اشون موفق باشند چون خیلی تلاش می کردند . در ضمن سریال اشون برای خانواده ها و جوانان بسیار آموزنده هست .و روی دیالوگ ها کاملا فکر شده .دست همه اشون درد نکنه بخصوص در این وضعیت کرونا .

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      کانادا کشوری مهاجر پذیر و فاقد هویت است. ولی ایران برای خود تاریخ و فرهنگ کهن دارد.ما هیچ احتیاجی به افغانی جماعت نداریم.تو هم معلومه خودت افغانی هستی.وقتی که همه ایران چشم بادومی شد اون وقت بهت میگم.عراقیها و افغانیها و چینی ها ایران را چاپیدن ولی افسوس که هیچ کسی براش مهم نیست.چطور زمان شاه ده تا آمریکایی تو ایران بود ما انقلاب کردیم که آمریکایی ها کشور رو گرفتن.خطر افغانیها ولی از همه بیشتره چند میلیونن و متاسفانه دارن تابعیت هم می گیرن .باشه سرتون رو بکنین زیر برف وقتی می فهمین که دیگه خیلی دیر شده.دیگه کارگردان و بازیگر افغانی کم داشتیم.اختیار دست من بود تا نفر اخر اخراجشون می کردم چطور وقتی دولتشون آب رو به روی ایران می بنده صداتون درنمیاد؟

  • محمود
    0

    سلام فیلم بسیار جالبی بود از بهترین هنرمندان استفاده شده و خیلی آموزنده بود بخصوص رفتار ارزشمند پدر بزرگ . صد برابر بهتر و آموزنده تر از فیلم هایی مانند گاندو ...

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها