حذف گنبد و تزئینات اسلامی از مساجد در ادامه سیاست چین برای مبارزه با دین

چین گنبدها و دیگر عناصر تزئینی مذهبی را از مساجد سرتاسر این کشور حذف می کند. این اقدام بخشی از سیاست فرهنگ زدایی حکومت چین برای سرکوب نفوذ اسلام در این کشور است.

حذف گنبد و تزئینات اسلامی از مساجد در ادامه سیاست چین برای مبارزه با دین

تصاویر منتشر شده توسط کریستینا اسکات، معاون سفیر انگلیس در چین، از حذف رنگ آمیزی ها و تزئینات این مسجد حکایت دارد.

مسجد نانگوان در مرکز استان نینگ شیای چین گنبدهای سبز و گلدسته های طلایی رنگی داشت که همگی حذف شدند.

عبارت «مسجد نانگوان» به زبان چینی بر روی بنا باقی مانده است.

حذف گنبد و تزئینات اسلامی از مساجد در ادامه سیاست چین برای مبارزه با دین مسجد نانگوان پس از تغییرات صورت گرفته

حذف گنبد و تزئینات اسلامی از مساجد در ادامه سیاست چین برای مبارزه با دین تصویری از مسجد نانگوان با تزئینات اسلامی قبلی خود که همگی حذف شدند

اسکات در توضیح این تصاویر نوشت: «یک برنامه موبایلی گردشگری مسجد نانگوان در یینچوان را معرفی کرده بود و نوشته بود ارزش دیدن را دارد.»

«اما بعد از "اصلاحات صورت گرفته" حالا این شکلی است. گنبدها و گلدسته ها همه حذف شده اند. البته هیچ کسی هم اجازه بازدید از آن را ندارد. خیلی ناراحت کننده است.»

تغییر مشابهی هم در مورد گنبدها و عناصر اسلامی مساجد لین شیای چین دیده شده، شهری معروف به «مکه کوچک» در نزدیکی استان گانسوی چین.

حزب کمونیست حاکم بر چین در سال های اخیر دست به سرکوب گسترده ی تمامی تشکیلات مؤسسات مذهبی در این کشور زده است.

اقدامات صورت گرفته در این خصوص عبارتند از تهدید و ارعاب کلیساها و مساجد، منع آموزش آیین بودایی به کودکان تبتی و زندانی کردن بیش از یک میلیون نفر از جامعه ی اقلیت مسلمان چین در مراکز موسوم به اردوگاه های «بازآموزی».

به دستور شی جین پینگ رئیس جمهور چین، همه ی مذاهب در این کشور باید «چینی شوند» تا از وفاداری آن ها به حزب آتئیست حاکم بر چین اطمینان حاصل شود.

سال گذشته دولت مرکزی چین به سانسورچیان دستور داد تا تمامی نسخه های ترجمه شده ی کتب قدیمی مذهبی را بررسی و اصلاح کنند تا اطمینان حاصل شود پیام های آن ها بازتاب دهنده ی اصول سوسیالیسم هستند.

طبق صحبت‌های مقامات ارشد چین درباره مسائل مذهبی، محتوای نسخه جدید این کتاب ها نباید هیچ ضدیتی با عقاید حزب کمونیست داشته باشد.

در چین مساجد و دیگر تشکیلات مذهبی باید ثبت دولتی شوند تا بتوانند به طور قانونی فعالیت کنند.

هر استانی در چین انجمن های مذهبی خودش را دارد که تحت کنترل اداره ی امور قومی و مذهبی آن استان قرار دارند.

منبع: روزیاتو

72

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • کاربر ناشناس
    0

    این هم چین که خوب بودن

  • کاربر ناشناس
    0

    آنوقت فقط دنبال محکوم کردن بقیه کشورها هستید چرا در این موارد سکوت کردیید.پس مساله سر کار گذاشتن مردم بعد از چهل و دو سال است و با تسخیر سفارت ها وجه ایران را در سطح بین المللی خراب کردن و منزوی کردن ایران خدا لعنت کند باعث و بانی هایش،را فرزندانشان در آمریکا و کانادا تشریف دارنند.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها