نعمت احمدی وکیل دادگستری:

چرا دستگاه قضایی به ماجرای رشوه ۶۵ میلیاردی به یکی از روسای کمیسیون های مجلس ورود نمی‌کند؟

میرسلیم ادعایی مبنی بر این داشته است که یکی از روسای کمیسیون مجلس،‌ بالغ بر 65 میلیاردتومان رشوه گرفته است، ورود دستگاه قضایی به ادعای میرسلیم از هر ضرورتی، ضروری‌تر است.

چرا دستگاه قضایی به ماجرای رشوه ۶۵ میلیاردی به یکی از روسای کمیسیون های مجلس ورود نمی‌کند؟

مجلس یازدهم خیلی زود کار خود را با حاشیه‌ها آغاز کرده‌ است. در حالی که رقابت بر سر ریاست مجلس یازدهم خیلی زود به پایان رسید اما شاید بتوان گفت مغلوب بزرگ این رقابت کسی نبود جز سیدمصطفی میرسلیم. میرسلیم به عنوان یکی از نمایندگان مجلس یازدهم در رقابت بر سر کرسی ریاست پارلمان با محمدباقر قالیباف ، ادعایی مطرح کرد که احتمالا مدت‌های زیادی یکی از سوژه‌های مهم درباره مجلس یازدهم خواهد بود. میرسلیم ادعا کرد یکی از روسای کمیسیون‌های مجلس دهم، 65 میلیارد تومان برای پس‌گرفتن یک طرح تحقیق و تفحص دریافت کرده و پس از آن با برخی بده بستان‌ها آن طرح تحقیق و تفحص را از دستور کار مجلس خارج کرده‌اند. ادعایی که با شروع مجلس یازدهم مطرح شده و حالا واکنش‌های زیادی را به بار آورده است.

نعمت احمدی، حقوق‌دان، در گفت‌وگویی با اشاره به این موضوع اظهار داشت: آقای میرسلیم ادعایی مبنی بر این داشته است که یکی از روسای کمسیون مجلس دهم،‌ بالغ بر 65 میلیاردتومان رشوه گرفته است، مساله‌ای است که نظام را با اتهام سفت و سختی روبرو می‌کند. به هر حال ایشان یا سخنی کذب گفته است یا اینکه واقعا چنین تخلفی در مجلس گذشته اتفاق افتاده است.

وکیل پایه یک دادگستری در ادامه سخنانش گفت: قوه‌ قضاییه حتما باید درباره این موضوع بررسی‌های لازم را انجام دهد. حتی می‌توان گفت، ورود دستگاه قضایی به ادعای میرسلیم از هر ضرورتی، ضروری‌تر است. چون سکوت نهاد قضایی باعث می‌شود مردم پیش خود بگویند فساد به حدی عادی شده است که مطرح شدن چنین ادعایی حساسیت‌برانگیز نمی‌شود. یعنی این موضوع در دو حالت باید ختم شود؛ یا فاسدی که رشوه گرفته است به پای میز محاکمه برود یا کسی که با چنین ادعای کذبی موجب تشویش اذهان عمومی شده است، باید تاوان هزینه‌‌سازی خود را بپردازد.

او همچنین تصریح کرد: متاسفانه فضای کشور ما به شنیدن خبر اختلاس و متهم شدن این و آن، عادت کرده است. به طوری که آقای روحانی در مناظره‌های انتخاباتی 96 به یکی از رقبایش گفت «من اگر در سالِ فُلان پرونده‌ات رو می‌کردم، شما الان اینجا ننشسته بودید!» این مسایل باعث بدبینی مردم به نظام شده و در شرایطی که همیشه در تامین مایحتاج اولیه‌شان مشکل دارند، پیش خود می‌گویند بیت‌المال توسط عده‌ای به تاراج می‌رود. همه می‌دانند در نتیجهِ چنین ذهنیتی اعتماد عمومی به سیستم روز به روز کمتر خواهد شد.

نعمت احمدی در پایان صحبت‌هایش ابراز امیدواری کرد،‌ دستگاه قضایی تکلیف رشوه 65 میلیارد تومانی را برای اذهان عمومی روشن کند.

منبع: روزنامه اعتماد

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • علی
    0

    خدایارحم وامان چه فساد وبخور بخورو چپاولی. ازمجلس تا دولت فساد وفساد. به کی باید اعتماد کرد؟

  • ایرانی
    0

    رقیب انتخاباتی سال 96 آقای روحانی مگر کجاست ؟مگر آقای روحانی نمیبایست موضوع رابه مقامات قضایی اطلاع میداد ؟آقای میرسلیم هم باید کاری کند و الا ...؟

  • داودی
    0

    اقای احمدی یکی از شاخصه های مدیران و مسئولین ما اینست که پرونده اختلاس و دزدی که بدستشان میرسد بلافاصله در گاوصندوق میگذارند تا در اینده اگر خودشان با مشکلی مواجه شدندبا تهدید از ان پرونده بتوانند خودشان را نجات دهند این ویروس خطر ناک به اصطلاح مهدی بلیقی در تمام سطوح سه قوه متاسفانه جا افتاده و روند ان اکنون هم در جریان است دوستان وقتی با بی توجهی و بی اعتنایی بعضی مسئولین سطح بالا روبرو میشوند از مکانیسم جبرانی استفاده میکنند و همدیگر را لو میدهند شما حقوقدان هستید میدانید که اخفا و پنهان کردن جرم اختلاس و دزدی بخصوص بیت المال کیفر و جرمش کمتر از مجازات خود مجرم نیست مانند مالخری که از دزد مال مسروقه خریداری میکند این مملکت یک تسویه حساب از مسئولین ناپاک طلبکار است بنده برای فرزندم نمیتوانم و بسختی و طی شرایطی وجهی برایش میفرستم پس چگونه میشود میلیارد میلیارد مثل اب خوردن پرواز میکند در بانکهای اروپایی و مالزی و امارات و کانادا این حلقه فاسد یکی دوتا نیستند بشدت هوای همدیگر را نیز دارند .

  • ناشناس
    0

    شک نکنید که مردم یقین پیدا کرده اند بیت المال تاراج میشود

  • کاربر ناشناس
    0

    متاسفانه همه مثل هم هستد

  • ثانی
    0

    با سلام خدمت دست اندار کاران سایت خبر فوری،در این مطلب آقای احمدی مطلب درستی را بیان کرده اند و بهتر از آن مطلبی بود که کاربر گرامی آقای داودی بیان کردند،در مملکت ما پرونده سازی،پرونده فساد بایگانی کردن،و....از سوی مدیران عالیرتبه کاری است معمول،و نتیجه این کار اوضاع اسفناکی کشور ماست،چرا که نتیجه مچ گیری همین است و برای از بین بردن این مورد عزم جدی مانند مولا علی می طلبد و در پایان باید گفت:گر حکم کنند که مست گیرند در شهر هر آنچه هست گیرند. یاحق

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها