جزئیات نحوه فروش سهام عدالت اعلام شد

سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت اعلام کرد: افراد برای فروش سهام عدالت در کارگزاری‌ها می‌توانند سهام هر یک از شرکت‌ها را تا ۳۰ درصد انتخاب و بفروشند اما افراد در بانک نیازی به کد بورسی ندارند و با کد ملی سهام می‌فروشند.

جزئیات نحوه فروش سهام عدالت اعلام شد

سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت، ضمن تشریح جزئیات فروش این سهام، اعلام کرد: افرادی که برای فروش سهام عدالت به کارگزاری‌ها مراجعه می‌کنند، می‌توانند سهام هر یک از شرکت‌ها را تا ۳۰ درصد انتخاب کرده و بفروشند اما افرادی که از طریق بانک نسبت به فروش اقدام می‌کنند نیازی به کد بورسی ندارند و با کد ملی ۳۰ درصد از ارزش سهام خود را بدون تعیین نوع سهام و به انتخاب بانک می‌فروشند.

حسین فهیمی با اشاره به آغاز فرایند فروش سهام عدالت از طریق بانک‌ها، اظهار کرد: نخستین بسته پیشنهادی بانک‌ها برای افرادی که روش مستقیم را انتخاب و برای سفارش‌گیری به شعب بانک‌ها مراجعه کرده بودند، روز گذشته فروش رفت. در واقع مشمولان سهام عدالت می‌توانند پس از انتخاب روش مستقیم برای مدیریت سهام خود، با مراجعه به بانک‌ها ۳۰ درصد سهام خود را بفروشند. البته سهام‌دار در تعیین ۳۰ درصد نقشی ندارد و انتخاب آن بر عهده بانک است.

به گفته وی، زمانی که فرد برای فروش سهام خود به بانک مراجعه می‌کند نیازی به ارائه کد بورسی ندارد و فقط باید کد ملی ارائه دهد.

سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت در ادامه درمورد مشمولانی که روش مستقیم را انتخاب کرده‌اند و قصد دارند سهام خود را از طریق کارگزاری‌ها بفروشند نیز توضیح داد: در این روش سفارش‌گذاری از روز گذشته آغاز شده است و کارگزاران از امروز (۱۱ خرداد) شروع به معامله می‌کنند.

فهیمی در تشریح تفاوت فروش سهام عدالت از طریق بانک با کارگزاری نیز توضیح داد: افرادی که به بانک مراجعه می‌کنند، سفارش فروش یکجا برای ۳۰ درصد از سهام را وارد می‌کنند. اما افرادی که به دفاتر کارگزاری مراجعه می‌کنند انتخاب با خودشان است. در واقع می‌توانند هر یک از شرکت‌هایی که در سبد خود دارند را تا ۳۰ درصد انتخاب کنند و برای فروش بگذارند. البته سقف را کارگزار تعیین می‌کند.

در نظر گرفتن کد جداگانه برای سهام عدالت

همچنین سعید اسلامی - عضو شورای عالی بورس - نیز درمورد نحوه فروش سهام عدالت به ایسنا توضیح داد: شرکت‌هایی که در سبد سهام عدالت هستند، کد جداگانه‌ای دارند؛ یعنی اگر سهام‌دار سهام شرکت ایکس را در پرتفوی خود دارد، سهمی که از این شرکت از طریق سهام عدالت به این فرد تخصیص پیدا می‌کند، کد جداگانه‌ای دارد.

بر اساس این گزارش، مشمولان سهام عدالت تا ساعت ۲۴ پانزدهم خردادماه فرصت دارند با مراجعه به آدرس اینترنتی WWW.SAMANESE.IR روش مستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کنند. عدم مراجعه به این سامانه به معنی انتخاب روش غیر مستقیم است.

منبع: ایسنا

70

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 13
  • حسین محمدی
    0

    سلام، الان از طریق چه سامانه ای میتونم 30 درصد سهامم رو بفروش برسونم؟؟

    نظرات شما -
    • کیان
      0

      سلام ۳۰ درصد چند ملیون میشه

  • علی تتلیتی
    0

    چرا مایی ک نمیخایم ب بانک مراجعه کنیم تو پرتفوی کارگزاری ک قبلا احراز هویت کردیم‌کد بورسی هم داریم نمیاد سهام های شرکتهامون؟

    نظرات شما -
    • آریا مهری
      0

      این پرتف چیه؟یه مقدار مشکوکه

  • علیرضا
    0

    پس این سایت SahmEdalat.com که دیروز اعلام شد برای فروش سهام عدالت چطور شد؟ از طریق این سایت یعنی نمیشه فروخت سهامارو؟

  • جهان دوله
    0

    من از شماره شبای بانک ملی سود سهامم واریز میشداما به دلیلی شماره شبای بانک مسکن برای آزاد سازی ثبت کردیم حالا میخوام بفروشم لطفا راهنمایی کنید کدام شبا درست است ؟

  • Mohamad
    0

    سلام من پنجشنبه ۱۰/۸ سی درصد سهامم به بانک دادم تا برام بفروشه ولی هنوز پولش واسم وایز نشده چقدر وقت میبره تا پول واریز بشه؟؟

  • سمانه
    0

    آدرس سایت سامانه سهام عدالت کارگزاری مفید چیه؟ برای کارگزاری دیگ کارگزاریها سایتش اعلام کردن . اما برای مفید سایت جستجو کردم چیزی پیدا نکردم.

  • سعید
    0

    واقعا کسی میدونه چه جوری باید فروخت اگه نخوایم بریم بانک!؟

  • حسین
    0

    سلام این چه سهام عدالتی که من گارگر ندارم ولی پولدارا دارن

  • مهدی
    0

    من وزن و چهار تا بچه ام سهام عدالت ندارم تا کی باید منتظر بمونم که ثبت نام کنم

  • رقیه یوسفزاده
    0

    ببخشید ۳۰درصد سهام پولش چقدر میشه سهام یک میلیونی میگم

  • اسکندری
    0

    سلام من رفتم بانک مسکن اهواز گفتند ما سهام عدالت را برای کسانی که مستقیم را انتخاب کردند نمیفروشیم!

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها