تلفات حوادث رانندگی در مازندران کاهش یافته است

 سرتیپ دوم پاسدار سید محمود میرفیضی: مازندران رتبه دوم کاهش تصادفات جاده ای را در کشور دارد و در شش ماهه نخست امسال شاهد کاهش 6 درصدی کشته‌شدگان حوادث رانندگی در استان بودیم.

تلفات حوادث رانندگی در مازندران کاهش یافته است

وی با اشاره به اینکه میانگین فوت شدگان تصادفات 38 سال است، افزود : 77 درصد قربانیان تصادفات در استان مرد و ما بقی زن بوده اند.

فرمانده انتظامی مازندران، امنیت را از مهم‌ترین نعمت الهی برشمرد و گفت: امنیت همانند اکسیژن است که همه مردم به آن نیاز دارند و همگان باید پلیس را در برقراری نظم و امنیت یاری کنند.

میرفیضی پایبندی به قانون را الزامی دانست و گفت: از سال 77 تاکنون در کشور بیش از 459هزار نفر براثر تصادف جان خود را از دست دادند و بیش از چهار میلیون نفر مصدوم و معلول شدند که بر اساس این آمار روزانه در سطح کشور 43 نفر در حوادث رانندگی فوت می‌کنند و این آمار در مازندران روزانه دو نفر است.

فرمانده انتظامی مازندران، تصریح کرد: درصد بالایی از تخت‌های بیمارستانی به مصدومان حوادث تصادفات اختصاص دارد و این امر می‌طلبد که تلاش ویژه ای برای کاهش تصادف جاده ای داشته باشیم.

میرفیضی افزود: آمار تصادفات جاده ای از 28 هزار نفر در چند سال گذشته به 16هزار نفر در سال گذشته رسیده است و می‌توان با برنامه ریزی این شمار را کمتر کرد.

وی به نقش عوامل جاده، وسیله نقلیه و انسانی در حوادث جاده ای اشاره کرد و افزود: بیشترین عامل وقوع حوادث رانندگی را عوامل انسانی دارد و باید فعالیت‌‌های دستگاه ‌های مختلف به سمت آموزش همگانی پیش برود.

فرمانده انتظامی مازندران، یادآور شد: تولید امنیت یک موضوع چند وجهی است و هر دستگاهی در ایجاد آن سهم دارد و افزایش اعتماد و مشارکت سبب کاهش حوادث و مصدومان خواهد شد.

میرفیضی تاکید کرد: خروجی ‌ها در برخی آموزشگاه‌های رانندگی کیفی نیست و باید در صدور گواهینامه دقت کافی صورت و افزایش مهارت‌افزایی در آموزشگاه‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.

شناسایی 86 نقطه حادثه‌خیز درون شهری در مازندران

سرهنگ مهدی باقری، رئیس پلیس راهور مازندران نیز در این مراسم با بیان اینکه در حوزه درون شهری استان، 86 نقطه حادثه‌خیز را شناسایی کردیم بر لزوم برطرف شدن نقاط حادثه‌خیز تاکید کرد.

وی اجرای مقرارات را امری لازم دانست و گفت: اعمال مقرارات و برپایی نظم از وظایف ماموارن به‌شمار می رود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی مازندران، افزود: آموزش و فرهنگ‌سازی در حوزه ترافیک از اهمیت بسزایی برخوردار است. بخش عمده دلایل تصادفات ناشی از نداشتن آموزش‌های لازم از سوی رانندگان بوده که 78 درصد تصادفات عامل انسانی دارد.

باقری جایگاه آموزش را در بهینه‌سازی رفتارهای ترافیکی مهم برشمرد و گفت: با آموزش می‌توان شرایط ترافیکی را در استان بهینه کرد.

منبع: تسنیم

55

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها