معاون پارلمانی رییس‌جمهوری:

طوری عمل کنیم که سرمایه اجتماعی نظام ارتقا یابد

معاون پارلمانی رییس‌جمهوری در شرایط کنونی، اتحاد و انسجام را یک ضرورت غیرقابل اجتناب دانست و گفت: هر شخصیت و نهاد سیاسی باید به شکلی عمل کنند که سرمایه اجتماعی نظام ارتقا یابد و انسجام و اتحاد در بالاترین حد قرار گیرد.

طوری عمل کنیم که سرمایه اجتماعی نظام ارتقا یابد

«حسینعلی امیری» معاون پارلمانی رییس‌جمهوری با اشاره به شرایط کشور پس از شهادت سردار قاسم سلیمانی و سقوط هواپیمای اوکراینی خاطرنشان کرد: کمتر از ۲ ماه مانده به انتخابات، کشور در شرایط خاصی قرار دارد که اتحاد و انسجام را یک ضرورت غیرقابل اجتناب می‌کند. به تجربه ثابت شده که هر وقت، وحدت، انسجام، همراهی و همدلی در کشور بالا بوده، دشمنان به این آب و خاک طمع نکرده‌اند و هر وقت تفرقه وجود داشته، دشمنان به تهدید روی آورده‌اند و طمع کرده‌اند.

معاون پارلمانی رییس‌جمهوری با بیان اینکه در شرایط کنونی، اتحاد و انسجام یک ضرورت غیرقابل اجتناب است، تاکید کرد: هر نهاد سیاسی، هر شخصیتی که تریبونی دارد و مرجع مراجعات است، همه و همه باید به شکلی عمل کنند که سرمایه اجتماعی نظام ارتقا یابد و انسجام و اتحاد در بالاترین حد قرار گیرد.

وی درباره رد صلاحیت برخی نامزدهای انتخابات مجلس نیز گفت: شورای نگهبان ناظر انتخابات است و بر همه مراحل رسیدگی می‌کند و کسانی که برای این‌کار احراز صلاحیت نشدند باید فرایند قانونی را طی کنند.

امیری با بیان اینکه اعضای شورای نگهبان بارها اعلام کرده‌اند که هیچ وقت خودشان را از خطا و اشتباه مصون نمی‌دانند، افزود: در زمان رسیدگی به پرونده نزدیک به ۱۶ هزار نفر در این زمان کوتاه ممکن است اشتباهاتی هم رخ دهد که طبیعی است.

معاون پارلمانی رییس جمهوری به صحبت‌های اخیر آیت‌الله احمد جنتی اشاره کرد و گفت: دبیر محترم شورای نگهبان اعلام کرده‌اند که لیست اعلام شده نهایی نیست و شورای نگهبان تلاش خواهد کرد تا اشتباهات برطرف شود بنابر این کسانی که رد صلاحیت شده اند، فرایند قانونی برای احراز صلاحیت را پیگیری کنند.

وی درباره نقش دولت در احقاق حقوق افرادی که خود را مستحق احراز صلاحیت می‌دانند نیز گفت: اعضای دولت هم به سهم خود با ارائه مشورت و رایزنی و دادن اطلاعات صحیح به مراجع ذی‌صلاح، سعی می‌کنند به برگزاری انتخابات پرشور در کشور کمک کنند به طوری که همه جناح‌های داخل نظام بتوانند در انتخابات هم شرکت کنند و هم نامزد داشته باشند.

یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و اولین میاندوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری، دوم اسفندماه‌ امسال برگزار می‌شود.
طی روزهای اخیر اظهارات رییس‌جمهوری مبنی بر لزوم فراهم کردن مشارکت حداکثری در انتخابات و اینکه با یک جناح نمی‌توان کشور را اداره کرد، بحث‌های زیادی در این خصوص در رسانه‌ها و شبکه های اجتماعی شکل گرفته است.

منبع: ایرنا

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس
    0

    راز ارتقای فکری و عملی در جوامع دین دار چیست؟ --- « إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ يَهْدِي لِلَّتِي هِيَ أَقْوَمُ وَيُبَشِّرُ الْمُؤْمِنِينَ الَّذِينَ يَعْمَلُونَ الصَّالِحَاتِ أَنَّ لَهُمْ أَجْرًا كَبِيرًا » ﴿ آیه ۹ سوره اسراء ﴾ و « وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَى آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَفَتَحْنَا عَلَيْهِمْ بَرَكَاتٍ مِنَ السَّمَاءِ وَالْأَرْضِ وَلَكِنْ كَذَّبُوا فَأَخَذْنَاهُمْ بِمَا كَانُوا يَكْسِبُونَ» ﴿ آیه ۹۶ سوره أعراف ﴾ و « وَلَوْ أَنَّهُمْ أَقَامُوا التَّوْرَاةَ وَالْإِنْجِيلَ وَمَا أُنْزِلَ إِلَيْهِمْ مِنْ رَبِّهِمْ لَأَكَلُوا مِنْ فَوْقِهِمْ وَمِنْ تَحْتِ أَرْجُلِهِمْ مِنْهُمْ أُمَّةٌ مُقْتَصِدَةٌ وَكَثِيرٌ مِنْهُمْ سَاءَ مَا يَعْمَلُونَ » ﴿ آیه ۶۶ سوره مائده ﴾ و « وَأَنْ لَوِ اسْتَقَامُوا عَلَى الطَّرِيقَةِ لَأَسْقَيْنَاهُمْ مَاءً غَدَقًا » ﴿ آیه ۱۶ سوره جن ﴾ و « وَأَنْ لَيْسَ لِلْإِنْسَانِ إِلَّا مَا سَعَى . وَأَنَّ سَعْيَهُ سَوْفَ يُرَى . ثُمَّ يُجْزَاهُ الْجَزَاءَ الْأَوْفَى » ﴿ آیات ۳۹ تا ۴۱ سوره نجم ﴾. بهترین روش برای ارتقای فکر و رفتار و کردار و گفتار افراد هر جامعه ی مسلمان آموزش علمی احکام اصیل رفتاری قرآنی و بیان رسا و گویای ویژگیهای اخلاقی فردی و اجتماعی موجود در این احکام است. این روش باید همیشه با تلاش پیوسته علمی برای زدودن من در آوردیها و خرافات اثبات ناپذیر و فاقد هرگونه پایگاه عقلی استوار از اذهان جامعه همراه باشد. من در آوردیها و خرافات فاقد هرگونه پایگاه قرآنی و علمی ظالمانه با احادیث و روایات جعلی و دروغ به معصومان نسبت داده می شوند و حیثیت و اصالت الهی دین خدا و اصالت قرآنی مکتب تشیع را زیر سئوال می برند و نابود می سازند و انسانها را از دین خدا و مذهب اهل بیت پیامبر بیزار می کنند و به گمراهی و انحراف می کشانند. مایه بسی افسوس است که انبوه من در آوردیها و خرافات در قرنهای متمادی با اصرار مبلغان منتسب به دین و مذهب به گرایش دادن دین داران به آنها در تمامی ادیان بگونه ای با اهداف غیر دینی به دین الهی با فرقه گرایی و طایفه گرایی آمیخته شده اند که احکام و اعتقادات اصیل وحی الهی بی خدشه ی ارسال شده به پیامبران را در خود نوردیده و پنهان کرده و تشخیص داده های این وحی را از لا به لای گفته های ناقص بشر منتسب به این ادیان برای اکثریت دین داران و مذهب داران نا آگاه به روش دین داری و مذهب داری اصیل الهی – وحیانی دشوار ساخته است. با این همه دوری از دین اصیل الهی شگفت زده نشویم که چرا جوامع بشری در حرکت به سوی رشد و شکوفایی و پیشرفت مثبت و سازنده در همه ی زمینه های زندگی با انبوهی از مشکلات رو به روی می شوند و در این زمینه به کامیابی نمی رسند.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها