پژوهش تازه ناسا روی قارچ ها

ناسا تلاش زیادی برای ایجاد حیات روی نقاط دیگر فضا می کند، این سازمان در تحقیقات جدیدی دانشمندان دست به تحقیقاتی می زنند که می خواهند از بابت بی خطر بودن این محیط ها برای سیستم ایمنی بدن فضانوردان اطمینان حاصل کنند یکی از همین تحقیقات درباره قارچ هاست.

پژوهش تازه ناسا روی قارچ ها

به گزارش خبر فوری و به نقل از دیجیاتو، ناسا برای پاکیزه نگه داشتن فضا از هیچ تلاشی فروگذار نمی کند؛ این سازمان دفتری به نام حفاظت سیاره ای دارد که کارش محاظت از زمین در برابر اشکال احتمالی حیات روی سیارات دیگر و همچنین مراقبت از سیارات دیگر در برابر انسان است.

تیمی از محققان ناسا به همین خاطر تلاش دارند محیط ایستگاه فضایی بین المللی را روی زمین بازسازی نمایند و از این طریق دریابند که انسان ها چگونه و روی چه میکرواورگانیزم هایی در این محیط اثر می گذارند.

آنها در جدیدترین تلاش خود برای این منظور، مشخص کردند که چگونه با زندگی انسان در سکونتگاه بسط پذیر، انواع قارچ دستخوش تغییر می شوند و روشن گردید که صرفا زندگی کردن انسان می تواند روی نوع گونه های زنده در این محیط اثر بگذارد.

دکتر Kasthuri Venkateswaran از گروه حفاظت سیاره ای آزمایشگاه سوخت جت ناسا در این باره گفت:

ما میکروب های بیشتری را نسبت به سلول های انسانی حمل می کنیم و به همین خاطر لازم است مراقب آنچه با خود به سیارات دیگر می بریم، باشیم.

تنها چیزی که این گروه چهار نفره از فضای بیرون با خود به همراه برده بودند خودشان و هوای فیلتر شده بود. دانشمندان در چهار بازه زمانی مختلف در جریان این دوره سی روزه، نمونه های قارچی مختلفی را هم در اتاق های محل اقامت آنها قرار دادند (در روز های 0، 13، 20 و 30).

نتایج تحقیق به این شرح اعلام شد: در پایان ماموریت تعداد قارچ کمتری در اقامت گاه وجود داشت اما شمار برخی گونه ها هم افزایش پیدا کرده بودند.

البته جامعه هدف این آزمایش در نوع خود کوچک است اما نتایج آن موید کارهایی است که پیشتر در همین رابطه انجام گرفته. دانشمندان مطالعات مشابه ای را هم روی تنوع باکتریایی انجام داده اند و دریافته اند که ترکیب میکروبی این سکونتگاه ها به موجودات ریزی که انسان همراه با خود به داخل آنها می برد شباهت دارد.

33

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها