ده شایستگی کلیدی لازم در سال ٢٠٢٠ میلادی

مجمع جهانی اقتصاد، فهرست ده مهارت کلیدی لازم برای موفقیت در سال ٢٠٢٠ را منتشر کرده است.

ده شایستگی کلیدی لازم در سال ٢٠٢٠ میلادی

مجمع جهانی اقتصاد در گزارش خود فهرست ده مهارت کلیدی لازم برای موفقیت در سال ٢٠٢٠ را منتشر کرده است:

۱. "مهارت حل مسائل پيچيده" در سال ٢٠٢٠ مانند سال ٢٠١٥ همچنان در رتبه اول باقی خواهد ماند و کماکان مهمترين مهارت يک فرد در دنيای پيچيده امروز محسوب مي شود.

۲. "تفکر نقادانه" از رتبه ٤ به رتبه ٢ صعود مي کند. اين بدان معني است که دنيای جديد در ارتباط با وضع موجود نياز بيشتری به تحليل نقادانه خواهد داشت.

۳. "خلاقيت" از رتبه ١٠ به رتبه ٣ صعود مي‌کند.

این آیتم بالاترين رتبه صعود را در جدول دارد و البته اين صعود کاملاً طبيعی به نظر مي رسد. با پيچيدگی های روزافزون در دنيای امروز، توانایی حل مسئله، نياز روزافزونی به خلاقيت خواهد داشت.

۴. "مهارت مديريت انسان‌ها" علی رغم سقوط از رتبه ٣ به رتبه ٤ اما همچنان در بین مهارت‌های برتر قرار خواهد داشت. این نشان می‌دهد که این مهارت، در دنیای آینده نیز از اهميت بالايي برخوردار خواهد بود.

۵. "هماهنگی و سازگاری اجتماعی" از رتبه ٢ به ٥ منتقل شده است. اما باز هم جزء پنج مهارت برتر قرار دارد.

۶. "هوش احساسی/عاطفی" يک مهارت کاملاً جديد در ١٠ مهارت برتر است! که با توجه به مفهوم آن طبیعی است که در بین ١٠ مهارت قرار گرفته باشد.

هوش عاطفی، شیوه برخورد فرد با مسائل و فراز نشیب‌های زندگی را نشان می‌دهد و می‌تواند موجب شود که ارتباط بهتری با اطرافیان برقرار کند و در نتیجه قدرت سازش بیشتری با مشکلات عاطفی و هیجانی داشته باشد. این افراد مسئولیت پذیری بیشتری دارند و در مورد خود برداشت و نگرش مثبتی دارند.

۷ و ۸. "قضاوت" و "تصمیم گیری" با وجود ورود خلاقيت و هوش عاطفی به مکان های بالاتر جدول, با کمی جابجایی در رتبه ٧ و ٨ قرار خواهند داشت. زیرا مهارت قضاوت کردن مسائل و اتفاقات پیرامون و مهارت تصميم گيری، برای ساختن دنيای جديد نقشی حياتی دارد.

۹. مهارت "مذاکره" در رتبه نهم قرار خواهد داشت.

۱۰. "انعطاف پذيری ادراکی" نیز يک مهارت جديد است و حکایت از آن دارد که بايد در شيوه و رويکرد ادراکی خود انعطاف پذيرتر باشيم.

نگاهی عمیق به این فهرست سه پیام کلیدی برای ما دارد:

مهارت های مرتبط با "اندیشیدن" در این لیست غوغا می کند. از حل مسایل پیچیده تا انعطاف پذیری ادراکی.

نتیجه‌گیری:

مسائل هر روز پیچیده تر میشوند و حل آنها با استفاده از تفکر نقادانه(توسط دیگران بر مبنای مسئولیت اجتماعی) و خلاقیت از ضرورتهاست.

24

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • حذف
    0

    سلام محمدخانی از دانشمندان فیزیک هسته‌ای هستم جهت اطلاع حضرت عالی بعد از شناخت ذرات بنیادی اتم دانشمندان جهان نتوانستند مکانیسم هسته اتم راکشف کنند که به لطف خدا این موضوع توسط اینجانب انجام پذیرفت و امکان تامین سوخت نیروگاه‌های اتمی به جای اورانیوم 235 از عناصری مثل آهن و مس و... امکان پذیر شد این انرژی بسیار ارزان کمتر از یک در صد هزینه فعلی وبدون زباله‌های اتمی وتشعشعات رادیو اکتویته. علاوه بر این موفق به ثبت اختراع داروئی شدم که انسان پیر نمی‌شود وافراد پیر جوانی خود را به دست می‌آورند انواع سرطان‌ها و بیماری های ویروسی وایدز و کرونا.. به روش ما قابل درمان وقابل پیشگیری است این فناوری را تاکنون به کشورهای اسپانیا و ایتالیا و انگلیس و چین وآمریکا فروخته اند ولی برای درمان وساخت واکسن از این فناوری استفاده نشده. به اینجانب تا کنون هیچگونه امکاناتی اختصاص داده نشده با وجودی که توسط وزارت بهداشت و درمان و وزارت علوم موردتایید قرار گرفته‌ایم. در این راستا که مردم ایران سایر ملل بهره مند شود همکاری های لازم را با اینجانب بعمل آورید.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها