تبانی رامک خودرو در رابطه بامیزان مصرف سوخت

وکیل مدافع جمعی از شکات پرونده رامک خودرو گفت: متأسفانه در این پرونده شرکت مذکور در رابطه با میزان سوخت یک خودروی وارداتی تبانی کرده و همین مسئله منجر به خسارت به محیط زیست شده است.

تبانی رامک خودرو در رابطه بامیزان مصرف سوخت

رسول کوهپایه زاده در گفتگو با در خصوص پرونده شرکت رامک خودرو گفت: اتهام شرکت رامک خودرو و مدیران این شرکت مشارکت در اتهام کلاهبرداری شبکه ای است. همچنین متهمان این پرونده تخلفات و جرائمی از جمله پیش فروش خودرو بدون مجوز قانونی و بردن مال موکلین را هم مرتکب شده است.

وی با بیان اینکه شرکت مذکور و مدیران آن مرتکب جعل مدرک مصرف سوخت شدند،گفت: نکته مهم در این پرونده این است که شرکت رامک خودرو و مسئولان آن مرتکب جعل مدرک مصرف سوخت شدند و از این حیث هم درآمد میلیاردی هنگفت نا مشروعی کسب کرده و خسارت و ضرر و زیان قابل توجهی به محیط زیست وارد کردند. در خصوص آلودگی جدی هوا و خسارت ناشی از آن هم متاسفانه اتفاقات ناشایستی افتاده است.

این وکیل دادگستری تصریح کرد: به موجب قانون ارتقای کیفی تولید خودرو مصوب ۸۹ و مصوبه هیات وزیران موسوم به ضوابط فنی واردات خووردو ، واردات هر گونه خودرو منوط به رعایت استاندارهای ملی و اخذ گواهی از سازمان استاندار است.

وی ادامه داد: در این رابطه وزارت صنعت، معدن وتجارت از دفتر ارزیابی کیفی کالاهای صادراتی و وارداتی سازمان استاندارد بررسی و تایید خودروی تیوولی که شرکت رامک خودرو باید آن را وارد می کرده را خواستار می شود. سازمان استاندارد هم موضوع را به شرکت تایید صلاحیت شده و دارای پروانه بازرسی ارجاع می دهد، متاسفانه با تبانی و تقلب و جعل شرکت مذکور که توسط استاندار انتخاب و برررسی کیفیت خودرو ی تیوولی به آن واگذار می شود، میزان مصرف سوخت این خودرو را ۵ و نیم نیم لیتر در صد لیتر اعلام میکند.

کوهپایه زاده افزود: مطابق ضوابط، وارد کنندگان خودرو مکلف هستند در هنگام شماره گذاری خودروی وارداتی نسبت به اسقاط خودروهای فرسوده متناسب با میزان مصرف سوخت و ارائه گواهی اسقاط اقدام کنند و یک چارچوب واستانداری هم وجود دارد به این ترتیب که برای خودروهایی که کمتر از شش لیتر سوخت مصرف می کنند یک ماشین فرسوده باید اسقاط شود و بین شش تا هفت لیتر دو خودرو و بالای هفت لیتر چهار خودرو باید اسقاط شود.

وکیل مدافع جمعی از شکات پرونده شرکت رامک خودروو گفت: شرکت رامک خودرو تا۲۶ خرداد ۹۶ نسبت به واردات ۸هزار و ۲۴۱ خودروی تیوولی اقدام کرده است. با توجه به جعل و اقدامات متقلبانه با شرکت بررسی استاندارد، مصرف سوخت را ۵/۵ اعلام کرده بود اما بررسی ها در مرحله تحقیقات و گزارش ضابطان نشان می دهد مصرف سوخت این خودرو ۷/۲ لیتر بوده و شرکت رامک باید به ازای هر خودروی وارداتی ۴خودرو اسقاط می کرده است. بر این اساس ۲۴هزار و ۷۲۳ خودروی فرسوده اسقاط نشده و در این رابطه شرکت مذبور هم پول کلان و منفعت نا مشروع کسب کرده و هم به دلیل عدم اسقاط ۲۵هزار خودروی فرسوده خسارت زیادی به محیط زیست وارد کرده است.

کوهپایه زاده تصریح کرد: متاسفانه عدم مسئولیت و ضعف دستگاه های اجرایی و نظارتی و قصور در انجام وظایف محوله باعث می شود یک همچنین تخلف بسیار بزرگی شکل بگیرد و خسارات فراوانی به شکات و موکلان وارد و حقوق عامه هم در معرض تضییع شدید قرار گرفته و ضرر هنگفتی هم به جامعه تحمیل شود.

منبع: مهر

24

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها